Steven N'Zonzi je jedným z hráčov, o ktorého má FC Barcelona záujem. Médiá hovoria o možnom prestupe v lete na budúci rok. Francúz sa však od týchto špekulácií dištancoval.

V rozhovore pre denník L'Equipe N'Zonzi odpovedal aj na otázku či rozmýšľa o odchode zo Seville napríklad do Chelsea už v najbližšom zimnom prestupovom období.

TIP | Hráči odchádzajú reprezentovať


"Je pekné byť spájaný s mužstvami tejto úrovne, ale vždy hovorím, že kluby tohto typu sa zaujímajú o množstvo hráčov. Nie som jediný. Veľké tímy sledujú počínanie mnohých hráčov. Teraz sa sústredím na hru v Seville. Pokiaľ sa niečo nestane, musím sa zachovať profesionálne. Teším sa z hry, zo štýlu Seville, cítim sa tu skvele spoločne s klubom aj fanúšikmi."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

MAESTROOO

6
2016-11-09 08:19:23

Pri všetkej úcte k nemu by som bol radšej keby Barcu neposilnil :) Alternatív do stredu už takto máme viac než dosť :) aj ked za Busiho by sme mohli vybudovať nejaku alternatívu a ak ho nenájdeme v Andre Gomesovi možno sa budeme musiet poobzerart inde :) ešte možno Samper , Gumbau, Kaptoum :)

emiliano

4
2016-11-09 09:53:11

Tak, tak Maestrooo.N´Zonzi je borec, ale je tam Sua a Alcaser. A súhlas, je treba hľadať alternatívu za Busiho, to tvrdím roky.Všetci proti nám budú hrať protiútoky z autobusu, presing a tam Busi nestíha, najmä keď ide o silné tímy.Zapracovať Gomesa, aj keď on má rádšej ofenzívu. Alebo skúsiť Mascha a treba nám stopéra.

Zorrrro

0
2016-11-09 15:35:01

Konecne to niekdo pochopil, ta posledna veta. My mame zaskok za Busiho dokonaly, ale potom potrebujeme dalsieho stopera, ale aj toho mame, len ich je teraz nejak viac zranenych, nas tlaci topanka nahrada za Daniho, nemame praveho beka, original len jednoho Vidala a aj ten je zraneny a v nelubosti trenera, proste cele zle. Jeden TOP RB nam proste chyba.

Federer

1
2016-11-09 18:10:33

N´Zonzi je perfektný. S hlavou hore, rozvahou, mimoriadne silný. Pripomína mi suverenitou v strede z bývalej Chelsea (neskôr Real) Francúza Claude Makélélé lenže ten bol malinký ale všadebol a všetko stíhal. Toto by bol ešte navyše aj ďalší hlavičkár.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.