V piatok večer sa Marc-André ter Stegen konečne dočkal. Brankárska jednotka FC Barcelona nastúpila prvýkrát vo svojej kariére pri absencii Manuela Neuera v súťažnom reprezentačnom zápase proti San Marínu. MAtSovi sa podarilo zaknihovať jednoznačné premiérové víťazstvo.

Neuer vynechal súboj pre chorobu, čo dalo šancu Ter Stegenovi, ktorý tak konečne dostal príležitosť oficiálne za National Elf debutovať. 24-ročný gólman zažil na pôde San Marína pohodový večer, keď úradujúci svetoví šampióni domácich prevalcovali pomerom 0:8.

Joachim Löw dal prvýkrát MAtSovi šancu ešte v máji 2012, teda v čase, keď stále hrával za Borussiu Mönchengladbach, keď ako neskúsený mladík inkasoval v priateľskom stretnutí so Švajčiarskom pri porážke 5:3 hneď päť ráz. Nasledovalo ďalších šesť reprezentačných štartov, proti Argentíne, USA, Poľsku, Taliansku, Slovensku a Fínsku, vo všetkých prípadoch ale išlo o nesúťažné duely.

Nemecko so svojím súperom nemalo zľutovanie

Pokiaľ sa Neuer nestihne do utorka zotaviť, brankár Blaugranas bude mať slušný predpoklad na nastúpenie aj proti Taliansku, v priateľskom zápase na Stadio Giuseppe Maezza.

Zdroj: marca.com
Foto: marca.com

MSN91011

13
2016-11-12 21:19:54

Nemyslím si že dá Neuera hrať na prípravný zápas ked mal menšie zranenie. Na druhej strane ani MAtS by nemusel hrať nakoľko nas čakajú ťažké zápasy. Takže chytať bude Leno :DDD

Poky

-14
2016-11-12 21:31:36

A dostal gol od San Marina .. sice z offsidu, ale dostal :-D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.