Situácia Aleixa Vidala v Barcelone je komplikovaná. Hráč stratil dôveru Luisa Enriqueho a len zriedka sa z kraja tejto sezóny objavoval v zápasových nomináciach, na čo nadviazalo následné záhadné zranenie, z ktorého sa stále nezotavil. Niečo o jeho budúcnosti prezradil agent.

Len dnes ráno sme vás informovali o tom, že o Vidala majú záujem hneď tri talianske kluby. 27-ročný katalánsky futbalista by sa pritom na Apeninský polostrov mohol sťahovať aj podľa slov jeho zástupcu Graziana Battistiniho pre denník Estadio Deportivo.

"Musíme nájsť riešenie. Ide o hráča, o ktorého majú záujem viaceré kluby, nie je to tak, že by som si bol vedomý toho, že jeho prioritou je Neapol. Miláno? Čakáme na to, čo sa udeje tam," vravel, pričom tak len potrvrdil teóriu o Aleixovom odchode v najbližšom možnom termíne, teda ideálne už počas zimného prestupového obdobia.

Pre doplnenie informácii ešte uvádzame, že bývalý hráč Seville prišiel do Barcelony v lete 2015 z Andalúzie za sedemnásť miliónov eur, no v minulej sezóne sa mu nepodarilo aklimatizovať sa a v tomto ročníku zatiaľ nastúpil len do jedného ligového stretnutia.

Zdroj: football-italia.net
Foto: archív, football-italia.net

ForzeVilla

20
2016-11-14 08:18:38

Hold zaplniť miesto po Danim je obrovská výzva a od Aleixa sa očakávalo veľa, asi neuniesol ten tlak a pol ročná pauza ho veľmi poznačili. Spory s Luchom tomu tiež veľmi nepomohli, čo je zvláštne, keďže si ho Lucho osobne vyžiadal. Možno Neapol je to pravé miesto pre reštart jeho kariéry. Je čas ísť o dúm dál...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.