Vo Wembley sa stretne ozajstná futbalová smotánka. Španielska reprezentácia sa predstaví na Ostrovoch v dueli proti domácemu výberu, ktorý povedie kapitán Wayne Rooney. Nenechajte si ujsť tento prestížny súboj a sledujte ho v priamom prenose TU!

Z barcelonských es budú v hre Sergi Roberto a Sergio Busquets. Ako vidí spomínaný zápas najväčšia tipérska komunita? 44 % jej členov očakáva výhru Španielov, 47 % predpokladá remízu a 9 % verí Angličanom!

Rovnako budú v akcii aj slovenskí reprezentanti, ktorí si po jednoznačnej výhre 4:0 nad Litvou zmerajú sily vo Viedni so susedným Rakúskom. Sokoli sú podľa bookmakerov outsideri stretnutia. Vyrovnajú sa s touto pozíciou v poslednej tohtoročnej previerke? Borec monkeyinlovewithtiger sa neodvážil tipovať výsledok a radšej hrá na istotu s tipom 2 góly a viac v kurze 1,40! „Toto by mohla byť ofenzívna smršť. Rakúšanom sa nepodaril posledný kvalifikačný zápas, v ktorom podľahli Írsku 0:1, takže budú mať veľkú motiváciu. Slováci sú naopak vo forme a herne aj strelecky sa im darí,“ napísal tipér vo svojej analýze. Ako to vidíte vy?

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity aj vy? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Rasto

7
2016-11-15 09:59:58

Asi ťažko bude v hre Roberto, keďže je zranený.

bloto

5
2016-11-15 12:12:14

A ani Rooney nepovedie Anglicko :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.