Katalánsky denník L'Esportiu dnes prišiel s tvrdením, že je čínsky technologický gigant Huawei jedným z kandidátov na pozíciu hlavného sponzora klubu FC Barcelona. Huawei sa zaoberá najmä výrobou hodiniek a telefónov a teraz môže na drese FCB nahradiť Qatar Airways.

Zdroj ďalej uvádza, že veľmi rýchlo expandujúca spoločnosť chce spolupracovať s najlepším klubom na svete preto, aby sa mohli dostať i oni na ešte vyšší level kvality. Predstavitelia spoločnosti už niekoľkokrát navštívili priestory klubu a momentálne sa to všetko prerokováva s vedením.

Barca by mohla sponzora oznámiť už v najbližších dňoch. Proces prijatia nového sponzora však nie je vôbec jednoduchý, odsúhlasiť ho totiž musí viacero barcelonských orgánov. Jednania by však mohlo uľahčiť i to, že je Leo Messi jednou z hlavných tvári tejto značky. Ten z Číny za reklamnú spoluprácu inkasuje 5 miliónov eur ročne.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com touchit.sk

quentin

11
2016-11-15 15:47:18

Vždy lepšie Huawei ako Qatar! Alebo by sa mohli dohodnúť, Qatar klesne o tretinu a Huawei dá takisto ako oni. Alebo, nech Huawei pustí žilou, dá o 30% ako Qatar, ale nech sa zaviažu na min. 5 rokov! V každom prípade, spokojní by boli všetci. Visca el Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.