Hviezdny futbalista Seville, Samir Nasri, ktorý je v súčasnosti v Andalúzii na hosťovaní z Manchestru City, priznal, že Pep Guardiola si ho chcel vo svojom tíme udržať. Katalánsky manažér mu mal dokonca povedať, že jeho kvality ho predurčujú na hranie za Barcelonu.

Francúz strávil ešte predsezónnu prípravu na Etihad Stadium, v prvom tíme sa mu však spočiatku nedarilo presadiť pre nadváhu, čo následne vyústilo v jeho hosťovanie. "Guardiola mi povedal, že s mojimi kvalitami by som mal hrať za Barcu, nie Manchester City," tvrdil Nasri v rozhovore pre L'Equipe du Soir.

"Niekoľkokrát sme diskutovali, chcel, aby som ostal a hral pod ním. Odmietol som však, pretože mi nevedel zaistiť miesto v prvom tíme. Chcel som hrať. Povedal mi, že si myslí, že robím chybu, ja mám ale stále dva roky platný kontrakt."

Pep videl v hráčovi potenciál, no zároveň ho znepokojovala jeho pripravenosť. "Povedal mi, že som flákač, dokonca ma niekoľkokrát doslovne kopol do zadku. Keď som sa vrátil z dovolenky po tom, čo ma predtým rok sužovali zranenia, bol som tak trochu mimo formy. Nie až tak veľmi, ako sa vravelo, mal som však o štyri kilá viac než by som potreboval. Pre Guardiolu sú hranicou, od ktorej vám už nedovolí trénovať s prvým tímom, 2 a pol kila nadváhy," dodal.

TIP | Pirlo mal k prestupu do Barcelony veľmi blízko

Zdroj: goal.com
Foto: goal.com

tominno9

25
2016-11-17 22:15:46

Keby zostal v Arsenale a nešiel za prachmi do City tak mohol byť niekde inde ako teraz na hosťovaní...

emiliano

5
2016-11-18 09:18:30

Dobre,že ho nemáme v tíme.Je veľmi problematický.Z nár. tímu bol vyradený pre svoju povahu, v kabíne robil zlú krv.U nás treba to mať aj v poriadku v hlave, nestačia len fut. kvality - viď Etoo, Ibra.

tominno9

4
2016-11-18 11:19:15

ja súhlasím v podstate so všetkým, ale ako robil zlú krv v kabíne Etoo? prezraď prosím, lebo čítam už asi druhý krát od diskutérov, no neviem odkiaľ to je!

Maxmilian

2
2016-11-18 13:53:26

To by aj mňa zaujímalo o tom Etoovi.

jjnovo

0
2016-11-18 16:47:27

Čeho si Guardiola čichnul, šňupnul, šluknul? :D :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.