Barca sa vraj veľmi vážne obáva o budúcnosť Alena Haliloviča. S týmto tvrdením prichádza britský portál Goal a na jeho podporu sa stavia i katalánske Mundo Deportivo. Čo bude so záložníkom ďalej? Momentálne to totiž nevyzerá vôbec dobre, začo vraj môže z časti aj jeho blízka rodina.

Pred niekoľkými dňami sme vás informovali o tom, že má mladý Chorvát v Nemecku problémy a že nehráva. Mužstvo, ktoré ho v lete odkúpilo a s ktorým Barca uzatvorila dohodu a možnej spätnej kúpe za 10 miliónov, sa nesmierne trápi a je na úplnom dne tabuľky nemeckej Bundesligy. Hráčov návrat je však teraz v ohrození.

Barca v lete očakávala, že sa presunie do jedného z tímov ako Villarreal, Sevilla či Valencia, ktoré o jeho služby prejavili veľký záujem. Najbližšie k jeho podpisu mala Valencia, tá bola ochotná zaplatiť všetko potrebné, nie už však sumu vo výške 2,5 milióna, ktorú žiadal Alenov otec ako províziu.

V novom pôsobisku to pritom nezačalo vôbec najhoršie, pôvodný tréner Bruno Labbadia mu minúty poskytoval, no kvôli katastrofálnemu hernému prejavu i výsledkom bol tento kouč ešte v septembri z lavičky odvolaný. Komplikácie tak nastali až potom.

Pod novým koučom Markusom Gisdolom sa mladík nevie presadiť, čo považujú v Katalánsku za veľký problém a za vinu to dávajú aj jeho rodine. Ak by vraj zostal v Španielsku, hral by futbal, ktorý mu viac vyhovuje a samozrejme by bol pod drobnohľadom predstaviteľov Barcy. S Valenciou má Barca výborné obchodné vzťahy, ktoré by mohol hráč teoreticky ešte posilniť.

Kariéru mladíka členovia jeho rodiny ovplyvňujú až príliš. V Barcelone si to prvýkrát uvedomili ešte v sezóne 2014/2015, keď hral Chorvát v rezerve pod Eusebiom. Vtedy sa rodia Haliloviča rozhodla najať pre futbalistu osobného trénera, pretože tréningové metódy vtedajšie kouča nepovažovali za správne. Teraz zostáva už iba veriť, že sa nepochybne obrovskému talentu začne opäť dariť.

zdroj: goal.com mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com archív

lovefootball

19
2016-11-17 15:49:40

"Barca v lete očakávala, že sa presunie do jedného z tímov ako Villarreal, Sevilla či Valencia, ktoré o jeho služby prejavili veľký záujem."...to som ocakaval aj ja, a tak by to bolo aj najlepsie.

s1ck

12
2016-11-17 16:28:09

keby nemal tak hlupych rodičov, mohol hrať v španielsku kde by nabral ovela viac schopností a sebavedomia bud vo Valencii pod Prandellim alebo v Seville pod Sampaolim poprípade vo Villareali .. možno by naskakoval občas ako náhradník, možno by bol v základe ale pod tými trénermi by určite nazbieral cenné skúsenosti a rady

fofo112

-8
2016-11-17 20:06:04

ty poznáš osobne jeho rodičov,ked máš odvahu sa takto o nich vyjadrovať,žasnem tu nad niektorými comentmi,podľa mňa skôr bol z barcy odfajčený tým, že nedostával príležitosť hrať,tak ako Vidal.

s1ck

1
2016-11-17 21:57:27

nechápem tvojmu zmýšľaniu ale dobre, usudzujem a reagujem len na to čo tu je napísané.

mikimi122

5
2016-11-17 17:24:19

Hral by aj možno dobre, len keby sa aj Hamburgu darilo. Jak nemaká celý tím, čo môže urobiť jeden hráč. Škoda, že nie je nižšia výkupná klauzula, teraz majú Alen a Barca veľký problém.

Radovan

1
2016-11-17 18:50:03

asi neni halilovic az taky dobry, ked na treningu nevie presvedcit trenera, ze je lepsi nez priemerny hraci najslabsieho bundesligoveho timu...mozno na barcelonu naozaj nema, tak ako vela slubnych hracov pred nim

Vladinko

3
2016-11-17 22:01:31

Už od začiatku bola obrovská chyba ho tam poslať- koľkokrát sa stalo, že top hráč nezvládol prechod do inej ligy, zvykanie si na nový štýl hry atď..A to sa bavíme o top hráčoch, nie o mladom chalanovi.. Ďalšia vec je to

Vladinko

2
2016-11-17 22:04:30

ze aj keby je v hsv top hráčom, vráti sa do barcy a zas si bude musieť zvykať na novu ligu, na primeru, čiže o faktor viac kde sa to môže pokaziť..
Dalsia sranda- práve hsv ktoré hrá posledných x sezón úplne trápny futbal a vždy hra o záchranu..o ňu sa da hrať aj so cťou, lenže to sa hsv nedarí aj keď sa zatiaľ vždy zachranilo

Vladinko

2
2016-11-17 22:08:05

A úplne najlepšia vec- aj keď hsv nič nehrá, pozrite sa na ich káder, ten tím má na papieri snáď na každom poste lepšieho hráča ako halilovic, podľa papiera by mali hsv s týmto kadrom hrat stred tabuľky, možno o poháre.. Tí hráči tam nie sú zlí, akurát tim nefunguje, v bl je x tímov s hodrsim kadrom.. Preto sa ani nečudujem, že na tréningu možno hráči ukážu viac ako alen

Vladinko

2
2016-11-17 22:04:30

ze aj keby je v hsv top hráčom, vráti sa do barcy a zas si bude musieť zvykať na novu ligu, na primeru, čiže o faktor viac kde sa to môže pokaziť..
Dalsia sranda- práve hsv ktoré hrá posledných x sezón úplne trápny futbal a vždy hra o záchranu..o ňu sa da hrať aj so cťou, lenže to sa hsv nedarí aj keď sa zatiaľ vždy zachranilo

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.