Pre Barcelonu sa zápasom proti Málage začína predvianočný futbalový maratón. Liga, Copa del Rey i Liga majstrov, to všetko do konca roka ešte na Barcu čaká. Začiatok je pritom proti Málage, ktorá poslednú dobu robí Kataláncom problémy.

Naposledy to na Rosalede nebolo jednoduché, Barca síce rýchlo viedla, no o výsledku sa rozhodlo až v druhom polčase. Góly za Barcu dávali Leo Messi a momentálne hosťujúci Munir El Haddadi.

FC Barcelona

Domáce mužstvo bude musieť opäť čeliť Málage, ktorá je známa svojim defenzívnym poňatím hry. Posledné zápasy neboli pre divácke oko príliš atraktívne a my len môžeme dúfať, že to bude tentoraz pekný futbalový zážitok.

Barca prakticky od začiatku sezóny bojuje so zraneniami. Proti Manchestru City sme videli, čo znamená, ak prídeme o hráčov ako Piqué či Iniesta, no k dnešnému dňu sa situácia našťastie zlepšila. Späť by mal byť Piqué, zelenú už oficiálne dostal zas Sergi Roberto.

Isté je, že si v zápase nezahrá Luis Suárez, stalo sa totiž to, na čo niektorí už na začiatku sezóny upozorňovali – priveľký počet zbytočných žltých kariet. V rovnakom ohrození je navyše v tomto zápase i Neymar.

Po extrémne náročných posledných zápasoch sa dá očakávať, že Luis Enrique stretnutie nepodcení a na ihrisko pošle to najlepšie, čo bude mať k dispozícii. V tíme teda očakávame návrat Gerarda Piquého, chýbať by nemali ani Messi s Neymarom.

Predpokladaná zostava: Ter Stegen, Digne, Mascherano, Piqué, Sergi Roberto, Busquets, Rakitič, D. Suárez, Messi, Alcácer, Neymar

Málaga CF

Tím z Andalúzie sa opäť i túto sezónu pohybuje v pokojných vodách tabuľky, momentálne im patrí 11. pozícia a zdá sa, že sú schopní odohrať i kvalitné zápasy. Z posledných piatich zápasov prehrali iba jeden.

Rovnako aj Málagu trápia početné zranenia, proti Kataláncom si s istotou nezahrajú Recio a ani Kuzmanovič, mimo bude i Wellington. Barca síce s Málagou nedávno prehrala na domácom ihrisku, no bola to jediná prehra z posledných 14 zápasov.

Na druhú stranu však Málaga na Camp Nou často skóruje a zaraďuje sa k exkluzívnej pätici tímov (Alavés, Real Madrid, Celta, Valencia), ktoré dokázali pod vedením Luisa Enriqueho na Camp Nou vyhrať.

Rovnako ako v prípade Barcy, aj u Málagy očakávame silnú zostavu, výrazne ale bude chýbať veľmi dôležitá postava Málagy v podobe Camacha. Nastúpiť by ale mal bývalý hráč Barcy Sandro, ktorému sa v novom drese darí.

Predpokladaná zostava: Kameni, Ricca, Vilanueva, Torres, Rosales, Fornals, Juan Carlos, Juanpi, Castro, Jony, Sandro

Info pre tipérov

Info o zápase

Dátum: 19. november 2016

Čas: 16:15

Miesto: La Rosaleda Stadium, Málaga

Rozhodca: Ricardo de Burgos Bengoetxea

Prenos: Digi Sport TV

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.