Barcelončania sa predstavia v Primera División proti celku zo stredu ligovej tabuľky na domácej pôde, takže by mali zaknihovať povinné víťazstvo. Malaga, však nemá vôbec zlé výsledky, keď dokázala zdolať Bilbao a potrápiť aj silné Atlético. Majú však zverenci trénera Ramosa na Nou Campe nejakú šancu? Uvidíme v priamom prenose TU!

Blaugranas majú šancu prepracovať sa na čelo súťaže, v dueli proti Boquerones sú jednoznační favoriti a najvážnejšia konkurencia si to rozdá spolu v bitke o Madrid! Zvládnu to Messi a spol.?

Člen najväčšej tipérskej komunity Mira100x vo svojej analýze napísal: „Dvojgólový hendikep si vyberám, lebo Barcelona je na druhej pozícii a potrebuje všetky body. Katalánci sú veľmi ofenzívni a v útoku majú zbrane ako Messi alebo Neymar. O góly núdza nebude!“ Jeho tip je výhra domácich v hendikepe 0:2 pri kurze 1,90! Zveziete sa tiež?

Výhru Barcelony má na tikete aj Cymbalista, ktorý okrem nej verí napríklad aj PSG alebo Hoffenheimu, či Sparte. Jeho trip po európskych futbalových trávnikoch je zakončený náložou za 111 €! Skúsite to s ním?

Chcete si užívať parádne výhry? Navštívte Tiket arénu, ktorá ukrýva ukážkové tikety stratégov z najväčšej tipérskej komunity a nechajte sa nimi inšpirovať!

Radi by ste mali pod palcom priame prenosy zo všetkých zápasov Primera División? Zaregistrujte sa, získajte vstupný bonus až 2 000 EUR a množstvo ďalších výhod od Tipsportu!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Roman7

17
2016-11-19 08:23:43

vidim ze tu sa nikdy nikto nepouci zakazdym ked sa pridavaju taketo sprepacenim prijebane clanky tak tak nakoniec nevyhrame a sme este za vacsich chujov ako obycajne kedy s tym uz konecne prestanene ci este idete rozbehnut rubriku 3 dovody preco barca porazi toho a toho je to fakt na grcanie

gabo111

3
2016-11-19 11:04:55

toto musim uznať, pridávajú tu články ktoré nemusia byť pravdivé. Čo keď zakopneme s Malagou jak s Alavesom. Jasné že Málaga má nejakú malú šancu ale stále je to šanca. Nemožme podceňovať nikoho. Radovať sa možeme až po zápase a nie pred. Aby sme sa potom neprekvapili.

GabrielSVK

3
2016-11-19 12:16:02

Presne, pre týchto článkoch karma funguje...

galibier

1
2016-11-19 10:31:42

Roman najdes na klube ktoremu(vraj) fandis niekedy aj nieco pozitivne?..vyhrame-prehrame vzdy mas nieco co ti vadi..ved Barcelona nie je perpetum-mobile..ak ti to nioeco hovori este zo zakladnej skoly...ani ja nesuhlasim s vela vecami co sa ohladom Barcy deju aj ja viem skrotizovat vykon muzstva alebo samotzneho hraca,ale kua hadam, fandime v dobrom aj v zlom...inak je to na dve veci-hadam vies na ktore.........

Bartra

1
2016-11-19 18:26:07

Malaga vobec nechcela hrat futbal chceli hrat 0-0 a zobrat 1 bod a podarili sa im to ..

Figo7

0
2016-11-19 18:28:49

malaga dostala vyprask

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.