Barcelona podala na štadióne Realu Sociedad jeden z najhorších výkonov v sezóne. Domáci boli prakticky od úvodu lepším tímom a pred blížiacim sa El Clásicom je potrebné zdvihnúť varovný prst. V Baskicku ale hosťom čelil súper vo výbornej forme.

Ter Stegen – 7

Mladý Nemec mal aj kusisko šťastia. Niečo chytil, prakticky nič nepokazil a za gól do jeho siete jednoznačne nemohol. Pri prvotnej strele Velu najprv výborne zasiahol, no na dorážku už nemal nárok.

TIP | Luis Enrique: Na Clásico ideme ako do vojny

Sergi Roberto – 4

Proti napádajúcim súperom tento hráč evidentne trpí. Ak sa futbalisti protivníka vysunú vyššie, Sergi má problémy. Lucho bude musieť pouvažovať aj nad inými alternatívami na pravý kraj obrany, pretože Sergi hrá síce zväčša výborne, no celú sezónu sám neutiahne.

Gerard Piqué – 7

Podal heroický výkon. Podobne ako i ostatní členovia obrany však nehral stopercentne, hrdinom večera sa ale stal vďaka tomu, že veľkú časť zápasu dohrával evidentne s bolesťami. Pri inkasovanom góle mal veľkú smolu, bol však pravdepodobne najlepším hráčom Barcy na ihrisku.

Javier Mascherano – 7

Stopérov Barcy ťažko hodnotiť. Odolávali veľkému tlaku, mali to extrémne náročné, pričom väčšinu situácií zvládli, no Masche jednu z nich nevyriešil a prakticky z toho bol hneď aj gól. Javier bol ale včera blízko i ku svojmu prvému gólu v drese Blaugrana.

Jordi Alba – 4

Jordiho sme v prvom polčase nespoznávali. Hráči súpera ho extrémnym spôsobom točili a miestami mal obrovské problémy. V druhom polčase to bolo o čosi lepšie, no stále to nebolo ono. I v jeho prípade sa ale špekuluje, že zápas dohrával zranený.

Sergio Busquets – 4

Pomalý a predvídateľný, slabo pomáhajúci obrane a málo podporujúci útok. Od Busiho očakávame túto sezónu oveľa viac, dodať k celému však treba, že vinu za stratu bodov nenesie iba on, no problémy mala Barca najmä kvôli nefungujúcemu stredu poľa.

Ivan Rakitič - 4

Ten zažíva podobne veľmi ťažké obdobie, keď spoločne s Busquetsom nevie nájsť svoju stratenú formu. Bol sterilný, bez nápadu a myšlienky, takže Luis Enrique spravil to, čo bolo nutné – v druhom polčase sme ho už nevideli a nahradil ho Denis Suárez.

André Gomes – 4

Po veľmi kvalitnom výkone v Lige majstrov bol tentoraz v zápase absolútne stratený. Najmä v jeho prípade sa zdalo, že bolo včera potrebné väčšie nasadenie. Portugalčan má ešte čo zlepšovať.

Leo Messi – 6

Bol jediný, kto prekonal Rulliho. Zápas ale nevyšiel ani jemu, nemal však priveľa príležitostí na to, aby ho rozhodol v prospech Barcy. Real Sociedad bránil útočnú trojicu naozaj výborne, Messi však toho pomerne veľa pokazil i sám.

Luis Suárez – 5

Bojovnosť vždy nestačí. Luisito dá do toho v každom zápase maximum, no včera bol jednoducho stratený a svoje miesto si nevedel nájsť. Predviedol niekoľko pekných kontrol lopty, v prvom polčase aj nebezpečne vystrelil, bránu však netrafil.

Neymar – 6

Bol aktívny a Messimu luxusným spôsobom vyrobil gól. Mestami však bol absolútne mimo diania a nedokázal strhnúť spoluhráčov k podobnému výkonu. Dobrou správou však je to, že v El Clásicu nastúpi, nedostal totiž žltú kartu.

Náhradníci

Denis Suárez – 7

Jeho nasadenie do druhého polčasu sa ukázalo byť v skutku podareným ťahom, nie však rozhodujúcim. Bol aktívny a preukázal okrem iného aj svoju rýchlosť. Mohol dať druhý gól Barcy, no nestalo sa tak. Rozhodca ale i v tomto prípade pochybil, keďže Denis bol v postavení mimo hru.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

emiliano

27
2016-11-28 13:08:06

To hodnotenie Gomésa je nesprávne. On jediný sa stihal vrátiť a nabehal najviac, ale ak sa nik nepohne, nemal komu prihrať.Už na začiatku som videl katastrófu, za prvých 30 min. Masch dal asi 15 malých domov - nebolo komu prihrať, všetko stálo.

tominno9

24
2016-11-28 13:21:42

súhlasím, pokiaľ Gomes má hodnotenie za 4, tak potom Raketa má mať 3 a Busketc 2, lebo Gomes bol najlepší článok stredu poľa!

Vendeta

14
2016-11-28 13:24:30

Si robíte srandu? Rakitic a busqets 4 ako Gomes? Stojí mi rozum nad tým podľa čoho to hodnotite. Rakitic patrí medzi najsimpatickejsich hracov ale posledné zápasy hra hore a horšie. Strašne na záložníka kazí a do prednú nedokáže vymsysliet prakticky nič. Na záložníka veľmi malo. A busqets ten nemal čo robiť v základe posledné dva či tri mesiace. Skoro všetci tu kritizujú neymara ale aspoň on patrí medzi tých hráčov čo sa snažia niečo vymyslieť a neboja sa potiahnuť loptu ,nie len bezhlavo nahrávať do zad ako väčšina.

marko31

13
2016-11-28 13:29:24

hodnotenie hráčov je prevzaté z denníka sport

Vendeta

6
2016-11-28 15:01:40

Viem. Nebolo to myslené na nikoho z adminov. Som rád že to sem dávate len nemožem často krát pochopiť niektorým hodnoteniam

Teo07

10
2016-11-28 13:30:23

Dúfam, že včerajší výsledok odštartuje takú istú jazdu, ako minulý rok po prehre v Šan Sebastian. Začneme hneď v sobotu!

tominno9

11
2016-11-28 14:14:37

kiežby si mal pravdu! zišlo by sa odčiniť tú prehru na Nou Campe 1-2, najmä preto že sa hralo pre Johanna a oni úplne pustili zápas pred vlastnými fanúšikmi- darovaný triumf Realu

gabo111

11
2016-11-28 13:37:12

strašne slabý výkon

AndreasGerardi

-8
2016-11-28 14:08:14

Pique 7 ? Mozno som zvlastny, ale ja by som mu dal 4. Od zaciatku druheho polcasu bolo evidentne, ze ide na 20 percent. To, ze ostal na ihrisku bolo skor pritazou ako ukazkou odvahy. By som bol nemylo prekvapeny ak nenastupi prave kvoli tomu,, heroickemu,, vykonu do EC nakolko si nedolieci zranenie. Mal byt striedany a zbytocne neohrozit muzstvo, ako sa to aj dialo, a aj seba.

LRDK

2
2016-11-28 16:06:33

@AndreasGerardi a za koho konkrétne mal byť striedaný Pique? Marlon z rezervy, keď nás tlačili?

Jestper9

5
2016-11-28 16:53:46

Ked Ter Stegen spraví chybu, tka ho idete ukamenovat. Piqueho mam velmi rád a je vynikajúci obranca. Ale vcera bol ten gól total jeho. To bol čistokrvný vlastenec. Nie to, ked sa hráč snaží odvrátiť a inak to nejde a odrazí sa od neho do brány lopta. Toto on zle trafil a dal si gol a mal viacero iných možností.

fofo112

1
2016-11-28 17:27:49

Vdaka Ter Stegenovi sme neprehrali,prakticky nedostal gol Gerard si dal vlastenca.Ano treba ho pochváliť,ale bohužial tu sa Ter Stegen nenosí.

Jestper9

2
2016-11-28 18:00:46

Presne. Chytil vsetko co mohol. Pomahal obrane, ktorá bol avel akrát tka bezradná, že mu vracala loptu, inak nevedli kam skor skocit. Este aj pri gole mal pekny prvy zakrok, ale Pique si dal nevynúteného vlastenca. Nie je mu čo vytknúť. Ale keby spravil on chybu ako Pique, tak je s nim koniec. Ale ja napr. nehodnotím Piqueho zotrvanie ako hrdinstvo. zranený hráč, že dohrá ja hrdinstvo, ak už nie je striedanie. Al bolo este. A Marlon? Ten napr v LM zahrla velmi dobre a nekompromisne. Mozno takeho prave bolo treba na behajuci RS.

barca87

4
2016-11-28 18:14:35

momentálne sa ľahko kritizuje, keďže ten herný prejav v posledných zápasoch naozaj pôsobí katastrofálne...zranenia úplne rozložili obranu, v ktorej až na Piquého a Umtitiho nie je hráč so stabilnými výkonmi...záloha bez Andrésa zas úplne stráca schopnosť dať hre správne tempo, ktoré práve potrebujeme a zároveň prekvapivú myšlienku...no a v útoku až na Messiho bohužiaľ nie je momentálne hráč ktorý dá gól...Neymar môže hrať akokoľvek dobre, ale toto mužstvo jednoducho potrebuje aj jeho góly a nie len asistencie (ktoré má z veľkej časti práve preto, že Leo premieňa to, čo on a Luis nedajú)...okrem toho je "mimo formy" aj Enrique, ktorého ťahy v niektorých zápasoch pôsobia chaoticky...
...každopádne, toto je BARCA, zažili sme nejednú krízu a dokázali sme sa z nej dostať...a ja verím, že práve El Clásico bude odrazovým mostíkom k lepším výkonom, pretože nie je lepší zápas z hľadiska motivácie, nasadenia, bojovnosti...

Jestper9

5
2016-11-28 19:41:30

V to dufam aj ja. Ale Iniesta tu enbude navždy. A už stárne. Áno. Je to genius, ale zranenia a vyčerpanie budú častejšie ako v minulosti. HOci dufam potiahne ako Pirlo :) Len mal by viac šancí dostávať napr. Arda. On vie niečo vyrvoriť má techniku a záblesky geniality, aké nemá nikto iní zo zvyšku zálohy. Rakitič je makač a ano nemá ani on formu. Ale prečo? Msí hasiť v defenzíve, lebo Busquets a nech sa každý hnevá kolko chce je minimalne tuto sezonu drevo, čo nespraví krok navyše. Gomes je priemer. Proste priemer. A neviem, či niekedy bude viac. Ani vo Valencií nebol hviezda ligy a tiež kreativita nič moc a krok navyse sa mu tiež ťaží. MSN sa hádam spamatajú- A kraje obrany no... Alba vekom stráca rýchlosť a to bola jeho zbran. Sergi je fajn, ale s Alvesom sa porovnavat nedá a nie je top na svojom poste.

Fazy

1
2016-11-29 18:51:12

Hodnotenie hráčov je jasne nadlimit. Všetkým by som dal známku o stupeň nižšiu, snáď okrem Ter Stegena. A Sergi Busquetsovi by som dal 2. Bol to a ako ho sledujem v poslednom čase je najslabším článkom Barci. Lucho by mal porozmýšľať nad jeho nenasadením proti Realu alebo mu nájsť iné miesto v zostave, kde aj ke&´d by urobil chybu, tak by to stále nezaváňalo gólom v našej sieti.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.