Svetom dnes otriasla obrovská futbalová tragédia. Lietadlo brazílskeho klubu Chapecoense sa na území Kolumbie zrútilo a svet tak smúti. O život prišlo veľa skvelých futbalistov, ktorí mierili do Medellínu odohrať finále Copa Sudamerica.

Svoju úprimnú sústrasť vyjadrilo prostredníctvo sociálnych sietí množstvo futbalistov katalánskeho tímu, no i samotný klub. O život prišlo celkovo 76 osôb, pričom prežilo len 5 pasažierov.

Zaujímavosťou je i to, že za tím halového futbalu Barcy momentálne nastupuje aj hráč, ktorý je rodákom z mesta Chapecó. Futbalový svet sa spojil a aj Barca vyslovila svoju plnú podporu pre rodiny obetí, ktoré sa budú musieť z touto obrovskou stratou vyrovnať.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: Twitter mundodeportivo.com

1eso1

29
2016-11-29 17:24:24

Uprimnu sustrast
Clovek si tak uvedomi ze sa to moze stat hocikomu bezohladu nato co pre svet znamena

Federer

0
2016-11-30 16:09:12

Brazílske mužstvá a dokonca aj argentínske ponúkli hráčov zadarmo aby dohrali 3 roky bez vypadnutia súťaž. Ja by som im z Barcy ponúkol tak 5 - 8 hráčov bez toho aby to malo vplyv na súťaže. Hlavne "pretlakovú" zálohu. Okrem Andrésa a Rakitiča všetkých (aj so S. Robertom). Môj súkromný a skromný názor. Hurá puberta na mínusky !

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.