Futbalisti Barcelony odohrajú svoj úvodný zápas už aj v Copa del Rey. Ich prvým súperom bude Hercules, ktorý hrá rovnakú súťaž ako Barcelona „B“, takže o víťazstve Blaugranas by nemalo byť pochýb. Spravia si zverenci Luisa Enriqueho dostatočný náskok do odvety, ktorá sa bude hrať na Nou Campe o tri týždne? Nenechajte si ujsť tento súboj a sledujte prenos naživo!

Porovnávať tímy z rozdielnych líg je ťažké a hlavne, keď sa stretávajú v ďalšej súťaži. Jasné, že Barcelona je v Španielsku pojem, ale otáznou bude koncentrácia na tento duel. Taktiež vytiahnuť sa proti top tímu je obrovská motivácia pre súpera. Malým porovnaním kvality protagonistov môže byť ligový zápas z konca augusta, kde Hercules na domácej pôde podľahol barcelonskému Béčku 1:3. Zastrieľajú si Barcelončania proti trpaslíkovi schuti alebo sa budú trápiť?

Nezabúdajte, súboje barcelonských hviezd môžete sledovať v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.