Barca včera vstúpila do nového ročníka Copa del Rey. Jej prvým pohárovým súperom je tím Hércules CF z Alicante, proti ktorému to na jeho pôde dopadlo lepšie pre domácich. Remízu zachraňoval mladík z béčka.

Denník SPORT sa opäť pustil do hodnotenia hráčov, pričom aj napriek tomu, že dokázali Blaugranas s tímom zo Segundy B iba remizovať, tak sa hráčom neudelil príliš slabé hodnotenia.

Cillessen – 6

Vrátil sa po dlhej dobe a v podstate príliš nemal čo riešiť, zaznamenal jeden dobrý zákrok po strele z priameho kopu, no zároveň bol i prekonaný. Pri Mainzovom góle ale nemal nárok.

Aleix Vidal – 7

Patril k najlepším na ihrisku. Lucho mu dal po veľmi dlhom čase opäť príležitosť a on sa jej chopil. Dobre nabiehal, kombinoval a na svojej pravej strane bol veľmi aktívny. Uvidíme, či to bude v jeho prípade na niečo dobré.

Umtiti – 6

Hral koncentrovane, no spočiatku mierne nervózne. Inkasoval počas zápasu tvrdý úder do hlavy, no Lucho mu doprial 67. minút. Na Clásico je fit a je pravdepodobné, že sa proti Realu dostane do svojho prvého veľkého derby.

Borja López – 4

Neodohral príliš dobrý zápas, bol akoby zamrznutý, v istých prípadoch veľmi neistý. Mal dokonca aj veľkú šancu, no hlavou nezamieril presne.

Digne – 4

Na ľavej strane nežiaril. Z jeho strany to bol zápas na istotu. Síce vystrelil na brankára súpera, no zároveň zahral pri góle súpera zle pozične. Lucas dohral kvôli striedaniu Umtitiho zápas na pozícii stopéra.

Carbonell – 6

Z jeho strany to bol zodpovedný zápas. Hral na pozícii Sergia Busquetsa a určite nesklamal. Nekazil, na lopte vyzeral byť spoľahlivý, občas mu však chýbalo trochu viac sebavedomia, keď mal priestor na to, aby loptu sám potiahol.

TIP | Hércules CF - Barca: Semafor

ALEÑÁ – 7

Bol najlepším hráčom zápasu. Spočiatku prišiel o pár lôpt až príliš jednoducho, no jeho výkon sa postupom zápasu stupňoval. Dal krásny gól v momente, keď sa zdalo, že Barcelona odíde bez toho, aby treťoligistu prekonala.

Denis Suárez – 6

V prvom polčase udával tempo zápasu a bol lídrom hry FCB. V druhom dejstve sa ale mierne vytrácal a nebol natoľko viditeľný. Denis ale nehrá prakticky nikdy, keď nastúpi, zle. Šance si jednoznačne zaslúži.

Rafinha – 4

Nastúpil s kapitánskou páskou, no príliš mu to do pohody nepridalo, skôr naopak. Rafinha vyzeral byť neistý a v útoku sa necítil príliš pohodlne. Chýbalo mu aj trochu šťastia, no z jeho strany to bol nevydarený zápas.

Alcácer – 4

V jeho prípade to stále vyzerá tak, ako by na ihrisku nevedel, kam sa má postaviť. Nesporná kvalita sa miestami derie na povrch, no svojou nedočkavosťou Alcácer premárni niekoľko sľubných pozícií prakticky v každom zápase. Jeho problémom je pozičná hra. Vystrelil z priameho kopu, ktorý sám vybojoval, no okrem toho prakticky nič viac.

Arda – 6

Veľmi aktívny Arda viedol ťaženie Barcy od vyrovnávajúceho gólu. Svoju kvalitu v zápase preukázal, vymyslel niekoľko zaujímavých situácií, no stratil pomerne veľa lôpt. Od Turka sa čakalo, že by mohol byť rozhodujúcim hráčom zápasu, nakoniec však nebol.

Náhradníci

André Gomes – 5

Prišiel do hry v druhom polčase a zaradil sa na pozíciu pivota. Zdalo sa, že pri svojom sľubnom zakončení hlavou zobral gól Rafinhovi.

Nili – 5

Ľavý kraj obrany mu vôbec nesedel. Prišiel na ihrisko, aby zaujal pozíciu Lucasa Digneho, no jeho centrom chýbala precíznosť.

Cardona – 7

Prišiel na ihrisko a za 10 minút toho spravil viac ako Paco Alcácer. Jeho veľmi sľubnú príležitosť zlikvidoval brankár domácich, neskôr mal gól aj na hlave, no tam to už nebolo tak jednoznačné.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

BarcaFan4502

11
2016-12-01 14:49:00

cardona spravil viac za 10 minutako paco za zapas, pokialsa ma trapit tak sa ho oplati predat,treba mu dat sancu a ak sa nechyti tak predat najlepsie do ciny

triton

3
2016-12-01 15:59:40

jasne, ked som vcera pisal po polcase ze PACO je PIKU a treba ho do tej PIKE poslat, tak strasny poprask z toho vsetci pubertiaci mali, ked to napisu novinari tak to bude pravda....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.