Carles Aleñá - hráč, ktorý v zápase Copa del Rey proti Herculés Alicante vyrovnával na konečných 1:1, no Luis Enrique s jeho výkonom v prvom polčase nebol vôbec spokojný.

Tréner FC Barcelona v rozhovore pre BarcaTV veľmi kritizoval výkon mladého stredopoliara hlavne v druhom polčase. Podľa neho má Aleñá na to, aby hrával oveľa lepšie, pretože potenciál na to rozhodne má. Teraz je na realizačnom tíme, aby tento diamant obrúsili.

TIP | Prečo Marlon nemohol hrať?


"Vzhľadom na strelený gól som s ním spokojný, ale keď som ho v prvom polčase videl hrať na krídle, chcel som mu odtrhnúť hlavu. Vysvetlím to. Má skvelú predispozíciu, je to prototyp typického stredového záložníka Barcelony, ale musí zlepšiť postavenie na trávniku. Lopty musí prijímať v ťažkých oblastiach, pretože prijať loptu v jednoduchej situácii dokážem ešte aj ja v 46 rokoch. Od tohto hráča očakávame veľa a budeme v jeho blízkosti, aby si prešiel cez všetky fázy."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

jjnovo

top komentár
70
2016-12-02 10:06:20

Do tohoto mladíka vkládám spoustu nadějí. :) Nebylo by skvělý, kdyby nám tu vyrostl další Andres nebo Xavi? :)

Nalim

-11
2016-12-02 13:41:14

Lucho aj Tebe by mnoho fanúšikov často utrhlo hlavu. Aby to nebolo už zajtra!!!

Nalim

-12
2016-12-02 13:59:58

Lucho Ty si dovolíš kritizovať len mladých, začínajúcich hráčov. Starých harcovnikov sa bojíš, lebo nie si TOP tréner. Modli sa ,aby sa naše hviezdy fobre vyspali.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.