Joachim Löw si spravil výlet do Barcelony. Tréner úradujúcich majstrov sveta bol prítomný na El Clásicu a na druhý deň zas využil príležitosť, aby si pozrel tréning mužov Luisa Enriqueho.

Tréner nemeckého národného mužstva sledoval tréning prvého tímu spoločne so svojimi asistentmi Andreasom Köpkem a Miroslavom Klosem, ktorí sú obaja bývalí reprezentanti. Ich návšteva sa zaobišla takmer bez povšimnutia, no našlo sa niekoľko fanúšikov dychtiacich po fotografii či autograme. Po skončení výcviku neobišli ani slávnu La Masiu a pozreli si zápas Infantilu A proti L'Hospitalet. Práca Barcelony s mládežou ich naozaj fascinuje, pričom existuje veľa trénerov, ktorí sa zameriavajú práve na jej akadémiu, aby zlepšili svoju prácu.

Marc-André ter Stegen

"Som rád, že som ich videl trénovať a mohol sa porozprávať s Marcom. Je to skvelý brankár. Sme šťastní, že je v Barcelone a hráva pravidelne, pretože to je pre jeho vývoj dôležité."

Barcelona

"Barça je tím, ktorý patrí v Európe medzi najlepšie. V Lige majstrov a rovnako tak v španielskej lige sú vždy vysoko."

La Masia

"Filozofia a charakert Barcelony patria k najlepším na svete. Klub odvádza s mládežou skvelú prácu a je to model, ktorý treba nasledovať. Každý tím ma svoj vlastný štýl, teší nás, že tu môžeme byť."

TIP | VIDEO: Shakira sleduje El Clásico

zdroj: sport-english.com

foto: twitter.com

cescfabregas58

-10
2016-12-05 19:11:18

tento nechutak tam predpokladam chodi ovoniavat satnu po zapase

triton

7
2016-12-05 19:28:15

nehraj sa tu na nic, zachoval sa uplne prirodzene, akurat to spravil na nespravnom mieste a v nespravny cas.

abcd

-1
2016-12-05 21:05:16

:D :D že prirodzene :D :D ty si ovoniavaš vajcia a riť bežne?

triton

2
2016-12-06 16:31:37

mozno by si si mal nieco nastudovat o tom, ako mozog dokaze analyzovat rozne telesne atributy z vlastnych telesnych pachov akymi su vlastne telesne zdravie a podobne...su to instiktivne jednania, nema to nic spolocne s nejakym fetisom alebo nieco poobne

Vladinko

-1
2016-12-06 00:21:24

Pozrite sa ako vyzerá počas zápasu leonid sluckyj, ten tlak a nervy z toho čo hráči robia na ihrisku musí byť brutálny.. Hráči behajú, vtedy nemajú čas nad tým tlakom rozmýšľať, oni sú na tom dobre.. Ale tréner ktorý len stojí, nemôže nič urobiť a je za všetko zodpovedný..

Vladinko

1
2016-12-06 00:23:37

To čo robí s hráčmi tlak vidno napr pri penaltách, kde majú chvíľu času rozmýšľať a hneď sa zosypu..
To tréner rozmýšľa 90 minút..A každý sa s tým tlakom vyrovnáva inak- jeden sa knise ako sluckij, druhý (viete kto :D) si dá pred zápasom poldeci a tretí sa zrejme snaží odpútať a nemyslieť na to, ze ho sníma 50 kamier..preto mu skončí ruka tam kde skončila :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.