Barcelona postupuje do osemfinále Ligy majstrov z prvého miesta. V poslednom súboji skupinovej fázy sa na Nou Campe stretne s Borussiou Mönchengladbach, ktorá sa na jar už s istotou predstaví v druhej najprestížnejšej klubovej súťaži. Poradia si Katalánci s Nemcami opäť? Prvý súboj sa skončil 2:1 v prospech Blaugranas.

Ako vidí tento súboj najväčšia tipérska komunita? Až 99 % stratégov je presvedčených o výhre zverencov trénera Enriqueho. Nenechajte si ujsť atraktívny súboj Champions League a rozhodnite ho v LIVE stávkach!

Borec Folpynho vo svojej analýze napísal: „Barcelona tento zápas určite nevypustí, cez víkend bude hrať so slabučkou Osasunou a na tú šetriť sily nemusí. Verím, že Nemcov prevalcuje rozdielom triedy.“ Tipér predpokladá výhru domácich pri kurze 1,37! Necháte sa inšpirovať aj vy?

Chceli by ste nahliadnuť do tajov najväčšej tipérskej komunity aj vy? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.