Zápas proti nemeckému celku sa niesol v znamení totálnej kontroly domácich futbalistov. Tí mohli duel rozhodnúť už v prvom polčase, ten však priniesol len jeden presný zásah. Inak to bolo stretnutie, v ktorom bolo na ihrisku prakticky len jedno mužstvo.

O úvodný presný zásah v zápase sa postaral Leo Messi, ktorý parádnym spôsobom zužitkoval spoluprácu s Turanom a obranu hostí dokonale vyšachoval. Všetky góly si môžete pozrieť tu, pod gólom Lea zas nájdete Semafor.


Červená: Zákroky Mascheho

Aj proti Mönchengladbachu predviedol Mascherano veľmi dobrý výkon, no ak mu môžeme niečo vytknúť, tak je to to, že mu rozhodcovia v posledných zápasoch odpustili pravdepodobne už 2 penalty. K Javierovmu štýlu to síce patrí, no musí si dávať väčší pozor na takéto situácie v šestnástke. Súperi nekopali jedenástky len vďaka benevolencii rozhodcov v Clásicu i dnes. Dôvod na radosť jednoznačný, pretože je v podstate toto jediná vec, ktorú môžeme dnes hráčom či hráčovi Barcy vytknúť, odohrali skvelý zápas, pričom špeciálne Jefecito predviedol niekoľko ukážkových sklzov. Radšej ich ale vidíme mimo šestnástky.

Oranžová: Opäť Paco

Nerobíme to radi, no Paco si oranžovú opäť zaslúži. Všade je o pol kroka neskôr, pričom mu nemôžeme uprieť fakt, že mu chýba aj trocha šťastia, v istých momentoch mu chýba však i lepší výber miesta. S Messim síce pekne v prvom polčase kombinoval, nepodarilo sa mu však to, prečo do Barcy prišiel – v zápasoch, ktorých Suárez oddychuje mal byť práve on mužom, ktorý dokáže dať gól. Lucho Pacovi verí a aj keď sa mu dnes gólom neodvďačil, tak ho potešil aspoň prihrávkou na presný zásah Ardu Turana.

Zelená: Nekompromisná Barca!

V dnešnom stretnutí fungovalo všetko. Od krajov obrany, cez zálohu až po útok. Výborne zahrali obaja stopéri, tradične žiaril Leo, no a zabudnúť nesmieme ani na veľmi solídne výkony od Gomesa, Iniestu, Vidala či Denisa Suáreza. Portugalčan na Busquetsovom poste predviedol potešujúco svedomitý výkon a nepokazil takmer nič, skôr naopak. Iniesta a Suárez boli nesmierne živí, Arda dal zas hat-trick, čím sa stal najvýraznejšou osobnosťou zápasu, o miesto v zostave sa zjavne bije aj Aleix Vidal. Zelenú si ale zaslúži celé mužstvo, snáď okrem jedného muža. Bohužiaľ.

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk
video: youtube.com

Maskaral

6
2016-12-06 22:56:30

Ak myslia tým paca ze si nezaslúži zelenú tak nech idú do zadku ... snaží sa chalpec a nejde mu no to je ri najhoršie co môže byť ale ja mu verím ze sa chytí ako som veril suarezovi keď sem prišiel a sa mu nedarilo a to hral každý zápas... treba paca podporiť a nie nna neho ešte viac tlačiť. .. inak dnes famózny výkon iniesta sa vrátil v riadnej forme ... Aleix ma co ešte ukázať.

galibier

14
2016-12-07 06:05:03

rozdiel v zaciatkoch Suareza a Paca v Barce sa beda provnat,Suarez drel makal bojoval,ukazoval sa,akurat nehral tak technicky a ko zvysok muzstva a nestrielal goly...Paco? zatial co som ho videl v zapasoch,neaktivny,stoji.. caka,prevazne schovany za obrancom,neponuka sa pohybom do kombinacie,niekedy az mam pocit ze vobec nevie co ma robit,nevyhra jeden hlavickovy suboj.Valencia hravala uplne iny system a mysliom ze Paco s prisposobenim sa na ten nas ma evidentne velke problemy.

myzuFCB

36
2016-12-06 23:01:43

Dnes skutočne skvelý výkon celého tímu. Špeciálne som však v tomto zápase sledoval Vidala a musím povedať, že hral výborne ako celý tým. Jednoznačne si zaslúži dôveru od Lucha oveľa viac priestoru.

Kico

39
2016-12-06 23:43:00

Ale ten Iniesta, to je neskutočne, cela zaloha hra o 2 levely vyššie ked tam je, síce sa vždy hovorí hlavne o MSN ale až ked sa Andrés zraní tak si každý uvedomí aký strašne dôležitý a nenahraditelný pre nás je, a to aj napriek tomu že nie je najmladší, bodaj by mu to vydržalo aj do takej 35-ky.

TheLucas

-13
2016-12-07 01:10:59

Denis moc nežiaril ako

gabo7

11
2016-12-07 06:21:03

Vidal super!

fofo112

6
2016-12-07 09:05:37

na to, že spolu nehrávajú všetci zahrali super.

majo111

2
2016-12-07 10:16:10

turana by pan trener kludne mohol zacat tocit s neymarom mozno by sa neymar prebral lebo ardovi to kridlo sedi ovele viac ako stred a ked tam nastupil nikdy nesklamal a hlavne ked dostane loptu do kridla nebrzdi tolko akcii ako neymar to dufam vidi kazdi a paco to je kapitola sama o sebe tomu barca vobec nesadla kritizujete suareza v zaciatkoch ze to bolo to iste nebudte smiesni ten drel abojoval pytal si do behu sustavne loptu strielal drel ako hovado az sa to zlomilo ale paco jeho ani nevidiet ze je tam doklepavaca netreba nam treba hraca do kombinacie to je nas styl cize urcite vyhodene peniaze!!!!

Jestper9

4
2016-12-07 11:29:17

Arda hlavne menej stráca. Nejde zbytocne do subojov, co sú vopred prehraté a rozohrá loptu aj ked dozadu, ale aspon sa tak lopta udrzí a vela krát v rychlosti si vymenia lopty tak, ako ani Neymar to nespraví. Neymar je hračička. On finticky dakedy spraví, čo mu vyjdu, ale 95% straca lopty. Inak... ktovie kolko golov by Arda dal, keby hlavne v 1. polcase dakedy az príliš nehladal Messiho. Asi velmi chcel, aby bol rekord pokoreny :) Ale hral velmi dobre a Alexi Vidal podla mna mega vcera! Taky odbry zapas som ani od Sergiho Roberta tuto sezonu nevidel. V obrane vela prace nemal, aj ked ukazal, ze aj sprintersky suboj zvladol, ale v ofenzíve bol parádny. Pohybom, kombináciou a celkovo!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.