Carles Aleñá sa považuje za jeden z najväčších talentov momentálnej La Masie. O svojich kvalitách už dal v rezerve niekoľkokrát vedieť a dokonca na seba upútal aj pozornosť trénera A-tímu, ktorý ho párkrát povolal do svojej zostavy.

V priateľskom zápase v Katare šlo najmä o to, aby sa s Al-Ahli nikto nezranil. Mladíkovi sa to ale bohužiaľ pritrafilo a kvôli zraneniu vynechá hneď 2 týždne, jeho návrat sa tak očakáva až v roku 2017.

On sám ale tvrdí, že to nie je nič vážne a na sociálnej sieti poslal svojim fanúšikom odkaz, v ktorom sa vyjadruje optimisticky. “To nič nie je, treba sa zotaviť a nech je rok 2017 parádny!!!! FORÇA BARÇA,” píše mladík.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com

DanBarca

6
2016-12-16 07:38:57

Keď som si prečítal nadpis, až mi zle prišlo, a potom som si uvedomil že už je polovica decembra. Tak si uži vianoce a po novom roku ťa chceme vidieť bojovať o miesto v Áčku :) Potenciál na to máš chlape!

emiliano

0
2016-12-16 08:36:42

Veľmi by som i prial,aby sa uchytil v áčku,lebo veľa nakupujeme a odchovanci sa strácajú.Boli časy,keď za áčko nastúpilo 8 odchovancov, teraz je to S.Roberto, Pique, Alba, Busi, Iniesta, Messi, nepravidelne Rafinha.Je mi ľúto Bellerina, ten by sa nám šikol - super rýchly a aj do kombinácie.

Fazy

-1
2016-12-16 12:47:13

Ja by som navrhoval poobzerať sa aj po bývalých hráčoch Barci, ktorých sme pustili do iných klubov. Taký Alexis Sanches, strelec a bojovník ako oči a mi sme ho pustili do Arsenalu. Navrhoval by som rýchlo ho stiahnúť, lebo je v životnej forme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.