Barcelona neprehrala už osem zápasov v rámci Primera División. Naposledy zvládla súboj proti Osasune.

Behom týždňa si Katalánci odskočili na priateľský zápas do Dohy, kde boli ich súperom futbalisti Al Ahlí. Výsledkom stretnutia bola výhra 5:3 pre Blaugranas. Na stretnutie nastúpila Barca v silnej zostave, no postupne sa jedenástky v oboch tímoch riadne prestriedali, takže na derby proti Espanyolu by to malo byť fyzicky v poriadku. Ako dopadne prestížne „El Derbi Barceloní“? Nezmeškajte tento top zápas a sledujte ho naživo TU!

V barcelonskom súperení má historicky jednoznačne navrch FC. Potvrdí to aj tentokrát? Člen najväčšej tipérskej komunity kacudak vo svojej analýze napísal: „Som veľkým fanúšikom Barcelony, a tak verím, že zápas zvládneme, no nečaká nás ľahká práca. Espanyol hrá teraz skvelo, takže to bude trápenie a budeme radi za akúkoľvek výhru. Skúsim tip na málo presných zásahov a verím, že to zvládneme 2:0.“ Jeho tip je padne 0-3 góly pri kurze 1,86. Necháte sa inšpirovať?

Radi by ste mali pod palcom všetky prenosy z Primera División, Serie A, Ligue 1, Bundesligy a ďalších top súťaží? Sledujte ich LIVE na TV Tipsport!

Chceli by ste nahliadnuť do tajov najväčšej tipérskej komunity? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.