Tridente má až na Messiho zmluvy predĺžené, no v prípade Lea je to len otázka času. Predstavitelia FC Barcelona však už teraz myslia na ďalšie hviezdy v prvom tíme. Ide o Rakitiča, Ter Stegena a Iniestu. Práve oni by mali takisto dostať nové kontrakty.

V prípade nemeckého brankára prvé kontakty prebehli už pred niekoľkými mesiacmi, pretože klub si je vedomý toho, že Ter Stegen je pre tím kľúčovým hráčom. Hoci sa mu súčasná zmluva končí až v roku 2019, Barca chce mať istotu, že brankár v tíme zostane čo najdlhšie.

V prípade Rakitiča - zmluvu má platnú ešte 2 a pol roka, ale sám hráč priznal, že rokovania začali takisto pred pár mesiacmi. Po Messim, Ter Stegenovi a Rakitičovi je ďalšou prioritou klubu Don Andrés. Zmluva legendárnemu hráčovi Blaugrana vyprší o rok skôr ako v prípade Ter Stegena a Rakitiča. Všetci však jej predĺženie považujú za samozrejmosť.

TIP | Digne: Dovolenkovať pôjdeme spokojní


Riaditeľ FC Barcelona Albert Soler sa k téme budúcnosti Andrésa Iniesta vyjadril už v lete: "Bude tu tak dlho ako chce. Toto je jeho domov a chceli by sme, aby svoju kariéru ukončil v Barcelone." Je tu však aj ďalší hráč, ktorému čoskoro končí kontrakt, no v jeho prípade klub s predĺžením nepočíta. Ide o francúzskeho obrancu Jeremyho Mathieua, ktorý onedlho oslávi 34 rokov.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.