Alen Halilović je zo svojej situácie v Hamburgu sklamaný. Ako uvádza Mundo Deportivo, Chorvát telefonicky kontaktoval Roberta Fernándeza a pripustil, že prestupom do Nemecka urobil chybu. Teraz chce, aby mu športový riaditeľ Barcelony čím skôr pomohol nájsť nový klub.

Halilović zohráva v Hamburgu len okrajovú úlohu. V aktuálnej sezóne sa jeho mužstvo tešilo len trom víťazstvám a nachádza sa tesne nad pásmom zostupu. Chorvátsky záložník nastúpil pritom v Bundeslige v základnej zostave iba raz a celkovo má na konte 164 odohraných minút. Raz si zahral aj v nemeckom pohári.

TIP | Je Halilovićov prestup do Hamburgu začiatkom jeho konca?

Rodákovi z Dubrovníka sa život v Nemecku jednoducho nepáči a túži sa vrátiť naspäť do Španielska. Jeho zástupca Zoran Stojadinovič mu momentálne predkladá ponuky iných klubov, konkrétne hovoríme o Betise, Espanyole či Sportingu, kde hráč pôsobil na hosťovaní v minulej sezóne. Faktom je, že Barcelona chcela, aby Halilovič zostal v La Lige, no on sa rozhodol inak a teraz to ľutuje.

zdroj: fcbarca.com

foto: 90min.com

lovefootball

21
2016-12-28 15:23:10

Videl som prvy polcas proti Frankfurtu. Futbalovost mu nechyba, ale je malo pracovity. Malo aktivny a o defenzivnej cinnosti ci pressingu ani nehovorim. Dovolit si takto hrat moze snad len Messi, ktory ale vzdy vymysli nieco dopredu. Alen u nas s tymto pristupom nema buducnost a naviac, Alena, ktory hraje na jeho pozicii, ma zda sa podla Lucha viac talentu.

espana

15
2016-12-28 17:52:51

Stratený talent, ale sám si za to môže - každý to vravel dopredu, že je to zlý prestup, v Hamburgu idú hráči výkonnostne dole už pekných pár rokov, čo hrajú len o záchranu, mal ostať v Gijóne, ktorý trénuje Culé Abelardo Fernández - ten by ho nasadzoval. Každopádne na Barçu ani zdaleka nemá..

espana

6
2016-12-28 18:00:28

PS. A úplný vrchol stupídnosti bola tá jeho fotka v meste v St. Pauli autfite, čo aj každý blbec vie, že je odveký rival Hamburgu!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.