Jasperovi Cillessenovi v tejto sezóne šťastie nepraje. Po tom, čo sa holandský gólman rozhodol prestúpiť na Camp Nou, ho sužovalo hneď niekoľko zranení, pričom najnovšie má problémy opäť. Tentokrát ho trápi trojhlavý lýtkový sval.

Smola sa Cillessenovi nevyhýba ani po vianočných sviatkoch. Po tom, čo sa hráči prvého tímu FC Barcelona dnes vrátili do tréningu, sme sa dozvedeli, že bývalý brankár Ajaxu Amsterdam prišiel do strediska Ciutat Esportiva so zranením trojhlavého lýtkového svalu.

Testy, ktoré boli Holanďanovi vykonané v šatni potvdili zranenie a odhalili jeho rozsah. Jasper vynechá podľa všetkého tri týždne, čo tak znamená, že ho v akcii neuvidíme ani proti Bilbau v Copa del Rey, teda v dvojzápase, v ktorom potenciálne mohol odohrať obidve stretnutia.

TIP | Cillessen vyhľadal športového psychológa, chce hrať

Luis Enrique tak bude mať pred osemfinále Španielskeho pohára dilemu spočívajúcu v tom, či nastúpi jednotka Marc-André ter Stegen, alebo či šancu dostane Jordi Masip. Je dôležité pripomenúť, že Cillessen zatiaľ v Katalánsku veľa príležitostí nedostal. Odohral štyri duely, pričom v lige len jeden. Barca v ňom nešťastne podľahla Alavésu.

Zdroj: sport.es
Foto: archív, sport.es

blauigrana

11
2016-12-30 18:22:08

zabil

tominno9

18
2016-12-30 19:09:19

Zrejme posledná šanca pre Masipa zachytať si v Barcelonskom drese

adriano

1
2016-12-31 07:52:56

Úplne zbytočne vyhodené peniaze za tohoto brankára.Úplne stačil masip

quentin

0
2016-12-31 13:57:06

Cillessen bol zbytočná kúpa, nakoľko bol v zálohe Suaréz, ktorý sa v príprave ukázal ako dobrý brankár. No uvidíme. V každom prípade, Marc nemože a nebude chytať celý rok. A nedaj Boh, aby sa aj on zranil. Cillessenovi prajem skoré uzdravenie, a nech ukáže, že farby granátového jablka a sýtej modrej mu pasujú!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.