Prestup Cancela bude znamenať pre obe strany novú etapu. Isté zdroje tvrdia so stopercentným presvedčením, že mladý obranca skončí v Barcelone už toto leto, pričom tieto špekulácie z časti potvrdzuje to, že Valencia už hľadá za Portugalčana náhradu.

Reč je najmä o hráčovi Alavés menom Kiko Femenía. Tomu končí v júni kontrakt s jeho mužstvom a García Pitchart, ktorý má u Che na starosti príchod nových posíl, ho plánuje stiahnuť do tímu, v ktorom momentálne pôsobí aj Munir.

Femenía pôsobil aj v Barcelone, v Katalánsku strávil 2 roky a neskôr presedlal do rezervy Realu Madrid. Ešte pred jeho príchodom do Barcy ho pritom chcela Valencia stiahnuť, teraz to je ale omnoho reálnejšie, 25-ročný obranca má navyše ideálnu formu.

S odchodom Prandelliho sa budú vo Valencii opäť meniť pomery. Momentálne tento kouč už rokuje o odchode z klubu a zdá sa, že topiacu sa loď v lete opustí aj Cancelo. Momentálne 17. mužstvo La Ligy ja naplno namočené v záchranárskych bojoch, na čo sme u tohto mužstva nebývali zvyknutí.



Kiko Femenía v drese rezervy Barcy

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com fbbarcelona.blogspot.sk

Mascherano

11
2016-12-31 17:09:16

Gratulujem

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.