Budúcnosť Aleixa Vidala je stále vo hviezdach. Katalánsky futbalista začal rok 2017 podobne ako ten minulý – komplikovane. Do tímu trénera z Astúrie sa dostáva v tejto sezóne zatiaľ len zriedka a opätovne sa špekuluje o tom, čo s ním bude.

Svoj záujem neustále prejavujú mužstvá z Talianska, no v kartách bola aj alternatíva menom FC Sevilla. Rodák z Puigpelatu sa ale podľa aktuálnych informácií SPORTu stal terčom tureckého Galatasarayu Istanbul.

Turci zatiaľ nepredložili oficiálnu ponuku, v Katalánsku sa ale šušká, že jediné, o čo by mohli mať záujem, je hosťovanie. Prestup klubu nedovoľujú financie, otočiť by sa to mohlo iba v prípade, že by sa skonkretizovala ponuka za Lucasa Podolského z Číny.

TIP | Srnovi bráni k prestupu do Barcelony len jedna vec

Dohoda má ale jeden háčik. Ak by už aj Vidal mal odísť hosťovať, tak potrebuje Barca nevyhnutne získať v zime pravého obrancu. Srna vraj nechce poľaviť so svojich finančných požiadaviek a Cancelov trasnfer sa zrealizuje až v lete. Vidal síce v decembri zažil návrat do zostavy Luisa Enriqueho ale i tak si v Španielsku myslia, že sa mu preraziť po týchto peripetiách už nepodarí. Situáciu bude veľmi zaujímavé sledovať teda i naďalej.

zdroj: sport.es
foto: sport.es archív

peto-leo

35
2017-01-03 16:26:58

Aleix v tých posledných zápasoch ukázal,že má na to a nehra vôbec zle,minimálne do leta by mohol zostať.

Adam17

25
2017-01-03 16:36:36

Ak má prísť namiesto Vidal srna tak to bude čo za blbost..Poslať mladého hráča na hostovanie (ktoré mimochodom aj tak jeho situáciu nevyriesi) a priviesť 35-rocneho veterána s vysokými platovymi poziadavkami

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.