Už tento štvrtok sa predstaví FC Barcelona v prvom stretnutí osemfinálového dvojzápasu Copa del Rey na San Mamés. Štadión Athletic Bilbaa je hráčom Barcelony dobre známy, pričom niektorí z nich to počas duelov na tomto mieste vôbec nemajú jednoduché.

TIP | Aké plány s MSN má Luis Enrique pred duelom s Bilbaom?

Baskické publikum začalo pískať na hviezdneho Neymara z Barcy len nedávno. Incident, ktorý nenávisť fanúšikov Bilbaaa voči futbalistovi naštartoval, sa udial v máji 2015, vo finále Španielskeho kráľovského pohára, keď brazílsky útočník skúšal na defenzívu súpera jednu zo svojich tradičných fintičiek.

Ney plánoval akrobaticky prejsť cez Bustinzu, ktorý si následne pomohol rukami, aby hráč Blaugranas spadol na trávnik. Priaznivci Athletic nevedeli stráviť to, že podľa ich názoru išlo o prehnane teatrálne gesto, čo si veľmi dobre zapamätali a rodákovi z Mogi das Cruzes to spočítavajú dodnes. Nepomohli ani Valverdeho slová, ktorý povedal, že celá situácia je už zabudnutá.

Zdroj: sport.es
Foto: archív

Busque5x5

33
2017-01-04 12:41:19

Prečo by nemohol hrať tak ako vie...R10 robil podobné veci jemu ludia tlieskali zbožňovali ho užívali si ozajstný futbal, no v dnešnej dobe sa také niečo nemože robiť ani náhodou pretože sa chuďatá rozplačú "a je to vysmiešňovanie súpera"...fuj hnus

messI987

23
2017-01-04 12:59:37

Ľudia si už odvykli od krásnych fintičiek. Pred 10 rokmi by samozrejme za toto tlieskali, ale dnes si dovolíš jednu fintu, ktorá totálne strápni súpera, už je všetko zle. Byť na jeho mieste som ticho a s pokorou sa učím. A tiež fanúšikovia Athletic sú kapitola sama o sebe. Bučia na jednu z najväčších osobností futbalu Andrésa Iniestu, za to, že si dovolil váľať sa, keď mu skoro Amorebieta zlomil nohu. Dosť úbohé...

Jestper9

16
2017-01-04 13:09:24

Ronaldinho bol hráč, čo fintil, ale zase charakterovo sa ho nedalo mať rado. On okrem fintenia podobne ako Messi nepadal ani keby mohol. Dokonca hral este fyzickejšie ako Messi. Bol kúzelník s loptou a aj atlét.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.