Podľa názoru bývalého hviezdneho manažéra anglickej či ruskej reprezentácie, Realu Madrid, Juventusu, Rímu i Milána, talianskeho rodáka Fabia Capella, by sa Pep Guardiola v budúcnosti mohol stať popredným funkcionárom FC Barcelona.

Podľa názoru sedemdesiatročného rodáka z provincie Gorizia sa kouč Manchestru City naspäť na lavičku katalánskeho veľkoklubu nevráti. Na druhej strane však Capello verí, že by sa mohol stať prezidentom Blaugranas, čo by zároveň mohol byť aj dôvodom, prečo plánuje ukončiť svoju trénerskú kariéru.

"Guardiolov futbal je v podstate stále o tom istom, pokiaľ tak jeho súperi dokážu odhadnúť správnu mieru protiútokov, je nútený nájsť si alternatívu," vyhlásil v nedávnom rozhovore pre Sky Italy muž, ktorý bol Pepovým lodivodom počas jeho hráčskeho pôsobenia v Ríme.

"Nech už to je ale akokoľvek, myslím si, že vyjadrenia o konci svojej kariéry spravil možno preto, lebo uvažuje nad tým, že by sa stal prezidentom Barcelony," dodal.

TIP | Guardiola: Som už skoro na konci svojej manažérskej kariéry

Zdroj: goal.com
Foto: goal.com

Nalim

6
2017-01-05 13:56:22

Pep chcel produkovať barcelonský štýl hry v Bayerne a teraz v Cyty, ale to sa nedá bez Messiho, Iniestu a ďalších futbalových umelcov z Barci. Preto je v iných mužstvách dosť obmedzený a bezradný, hlavne v PL, kde je silna konkurencia. V Nemecku ešte ako tak... Rad ho uvidím naspäť v Barci v hocijakej pozícii. Najradšej v pozici trénera s týmto kádrom. Visca Barca...

Nalim

0
2017-01-05 15:29:50

City, sori

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.