S Barcou úzko spätý Andoni Zubizarreta, momentálne pôsobiaci vo francúzskom Marseille, má vraj veľký záujem dotiahnuť dvoch bývalých hráčov Barcy do svojho klubu. Tí mali pritom obaja takmer identický osud v Katalánsku a dnes už hľadajú šťastie inde.

O jednom i druhom sa hovorilo, že sa jedného dňa stanú hviezdami a budú dôležitými postavami ačka. Nestalo sa tak a obaja sa s Barcelonou prakticky určite nadobro rozlúčili, no a teraz sú veľkými kandidátmi na posilnenie marseillského tímu, ktorý hľadá revitalizáciu útoku.

Tello si už svoj klub pravdepodobne našiel

S Tellom to OM nebude mať jednoduché. Ten je členom Fiorentiny a po dlhých peripetiách sa zdá, že si tam rodák zo Sebadellu našiel svoje miesto. Momentálne 21 odohraných zápasov, 5 asistencií a pocit, že klub s rýchlym krídelníkom ráta – to sú problémy, ktoré môžu Zubizarretu vo svojej snahe limitovať.

Čo sa Deulofeua týka, ten má momentálne 22 rokov a dôveru trénera Evertonu, mimochodom tiež s Barcou spätého Ronalda Koemana, zdá sa nadobro stratil. Okrem Marseille ho chce získať aj Miláno, jeho budúcnosť tak bude naozaj zaujímavé sledovať.

Neľahká situácia Deulofeua ho spája aj s prestupmi

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com archív

Patrik71

-9
2017-01-07 13:30:16

za tie jeho podarene prestupy na ktorych sa nabalil a okradol Barcu by ho mali davno zlincovat a nie mu dovolit vykradat nase B.cko.....

Dr-QQ

4
2017-01-07 18:31:41

Tak Zubizarreta bol pán brankár. Počas obdobia, keď bol športovým riaditeľom FC Barcelona prišli Luis Suárez, Neymar, ter Stegen, Rakitič, Bravo, Alexis Sánchez, Alba, Mascherano, ...
Nie je dôvod sa sťažovať na neho.

nepalko

0
2017-01-07 23:49:54

Patrik,ked som si prečítal,tento tvoj komentár tipoval som že máš okolo 17 rokov. Nerozumiem,ako dospelý 45 ročný chlap môže tárať takéto "pubertáke" nezmysli ...

nepalko

0
2017-01-08 00:05:46

Ako napísal Dr-QQ bol to skvelý brankár,či už v Brace,alebo reprezentácií,je to naša futbalová legenda,ako napríklad Xavi,tak druhýkrát sa zdrž hlúpych komentárov o zlinčovaní !!! Doviedol tu kopec dobrý a aj svetových hráčov,áno priviedol aj viacero slabších,ale slabý hráč v Barce dlho nevydrží... A zostane tu iba kvalita.

nepalko

0
2017-01-08 00:12:00

Patrik,Patrik celý tvoj komentár,je jeden veľký nezmyslel,ako sa mohol "Zubi" na prestupoch nabaliť??On nie je prezident,on bol iba zamestnanec Barcy... A to vykrádanie B - čka ??? :-D Však v tomto článku to bolo veľmi jasne napísané,že to musel pochopiť aj DEBIL.

nepalko

0
2017-01-08 00:13:31

Milý Patrik stačí si iba prečítať nadpis tohoto článku: S Barcou úzko spätý Andoni Zubizarreta, momentálne pôsobiaci vo francúzskom Marseille, má vraj veľký záujem dotiahnuť dvoch bývalých hráčov Barcy do svojho klubu. Tí mali pritom obaja takmer identický osud v Katalánsku a dnes už hľadajú šťastie inde.

nepalko

0
2017-01-08 00:23:23

Vieš čo znamená slovko: bývalý???? No asi toľko,že nie je hráč nášho B - čka,ani ačka,Tello je už hráčom Fiorentiny a Deulofeua je hráčom Evertonu. Tak ako ti môže niekto ukradnúť,to čo ani tvoje nie je???

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.