Aleix Vidal stále v plánoch Luisa Enriqueho nefiguruje, Barcelonu by tak mohol opustiť už v priebehu tohto prestupového obdobia. Aj napriek tomu, že zatiaľ nie je známe, kde odíde, jedno je isté. Krajný obranca neposilní ani Galatasaray, ani žiadny iný turecký klub.

Družstvo z Istanbulu hráča kontaktovalo, aby sa dohodlo s Vidalom na transfere, rokovania však zlyhali. Dôvod je prostý, a to strach z rozširujúceho sa terorizmu a atentátov, ktorých sa v rodnej krajine Aleixovho dobrého priateľa Ardu Turana v uplynulých týždňoch objavilo hneď niekoľko.

TIP | 10 najväčších sklamaní roka 2016

Športový riaditeľ Galatasaraya Levent Nazifoglu verejne priznal, že Vidalov prestup do tímu je prakticky nemožný. "Terorizmus ovplyvnil rokovania s hráčom taktiež," tvrdil. Strach z prípadného nebezpečenstva ale podľa všetkého jediným dôvodom nebol.

Situácia Aleixa Vidala je aj naďalej mimoriadne komplikovaná a zamotaná, pričom sa zatiaľ nezdá, že by v nej malo dôjsť k nejakému pokroku. Stále nie je dokonca stopercentne isté ani to, či odíde už v počas tejto zimy, lebo Luis Enrique vo svojom mužstve nemá dostatok krajných bekov.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Vendeta

31
2017-01-08 14:33:17

Aleix držím palce v hladaní nového klubu. Enrique ti nedá šancu aj keby si hral lepšie ako roberto.
Príklad- proti Borusi monchengladbach hral fantasticky a to mu nestačilo. Aj v pohári patril medzi najlpších hráčov a taktiež nič. dokonca ani nominacia. Ak je to koli tomu ako sa Vidal zranil minulu sezonu a Enrique sa urazil je to totálna detinskosť.

čest enriquemu ale cítim že jeho koniec sa blíži

fofo112

18
2017-01-08 14:56:52

Iné trénerské esá ako je LE sa porúčali.

Federer

11
2017-01-08 16:42:53

Presne tak ! Vidal nedostal šancu, ako mal presvedčiť ? V priateľských zápasoch ? Asi nevieme čo je v zákulisí. Mariánka alebo bary, baby, alebo len nesympatia ? Môžeme hádať a posrať to ...

Tom10

-11
2017-01-08 18:10:08

je minimalne o uroven nižšie ako roberto, čaka nas velmi tažky zapas a budeme radi za remizu, to mi verte. jasne že vidal nema šancu do takehoto zapasu nastupit. to ste fakt čakali že bude hrat alebo čo?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.