Bývalý hráč FC Barcelona Jonathan Dos Santos v súčasnosti patrí medzi opory Villarrealu, keď si získal dôveru Frana Escribá a v jeho mužstve je stále dôležitejší a dôležitejší. V rozhovore pre televíznu stanicu TV3 hovoril tento futbalista o nadchádzajúcom stretnutí na El Madrigal.

Jeho situácia

"Nemôže to byť lepšie. V súčasnosti tu pôsobím už tretí rok, prišiel som tu preto, aby som hral."

Villarreal

"Na začiatku bolo veľa pochybností pri zmene manažéra a mnohých nových tvárach, ktoré do tímu prišli. My sme však ukázali, že sme schopní konkurovať aj tým najlepším družstvám."

TIP | Villarreal - Barca: Nominácia

Zápas proti Barce

"Tak ako vždy, budeme sa snažiť hrať našu hru. Kedykoľvek budú môcť prekvapivo zaútočiť, my sa ale budeme snažiť byť samým sebou."

La Liga

"Do konca ostáva veľa duelov. Myslím si, že Barcelona bude bojovať až do konca, no pravdou je, že Madridu sa aktuálne veľmi slušne darí."

MSN

"Samozrejme, bojíme sa ich. Sú to traja najlepší hráči na svete. Messi je najlepší. Sú schopní byť rozdielovými prakticky hocikedy."

Zdroj: weloba.com
Foto: archív, weloba.com

Mascherano

8
2017-01-08 16:08:10

Verím že vyhráme !

Federer

-4
2017-01-08 18:24:49

Ďalší z La Massie čo "musel byť odídený". Ten výpočet mien tvorí za trénera LE prakticky celú jedenástku. Od brankára až po ľavé krídlo. Aj obaja Dos S..ovci. Neviem či je zdrojom toho LE no je to v jeho ére. Ano došli S,N, Raki, ale i AV atď. Daniho predali a je v jedenástke roka 2016 ! Alvesov centrík aby som bol presnejší. Ste s tým ostatní spokojní alebo Vám stačí že Leo dal (dá) fantastický gól a pri tom sa zahovorí všetko ostatné ? Že Slovák má krátku pamäť to vieme ...

fantomas

5
2017-01-08 18:42:14

Dani neodišiel kvôli Enriquemu. Je normálne, že z klubu odchádzajú starí a prichádzajú noví hráči. Je to kolobeh futbalu. Nikto nie je rád, že odišiel Dani, Lucho zrejme najmenej. Mimochodom tvoj Giovanni odišiel v momente, keď prišiel Guardiola a tomu je už takmer 10 rokov. Ale jasné.. môže za to Enrique.
Pochop, že nie každý má na to hrať za Barçu. JDS som mal rád, ale boli tu lepší.
Že Slovák na všetko len kydá, to vieme... ;)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.