Ivan Rakitić v posledných týždňoch nehráva toľko, koľko by si želal a vodou na mlyn pre média bolo, že ho Luis Enrique nenominoval na zápas s Villarrealom. Okamžite sa začalo špekulovať o tom, že hráč je na odchode a jeho novým zamestnávateľom sa stane Manchester City. Tieto informácie ale jasne dementoval viceprezident klubu Jordi Mestre.

Chyby rozhodcov

"Mám výhodu, pretože mám televíziu. Videli sme, že Soriano jasne zahral rukou, v druhom prípade zas lopta trafila do ruky Mascherana. Musíme dať šancu rozhodcom robiť chyby a pokúsiť sa nájsť riešenie v podobe určitých technologických opatrení. Nechápem, prečo sa to vo futbale nemôže urobiť. V každom prípade nemajú rozhodcovia ľahkú úlohu a treba im pomôcť."

Zápas

"Nerád prehrávam, takže s remízou spokojný nie som. Pri všetkej úcte k Villarrealu, myslím, že za vytvorené šance sme mali vyhrať. Nepodarilo sa nám to, pretože sme gól strelili na poslednú chvíľu. Villarreal má dobrý tím, no podľa mňa sme si zaslúžili streliť viac ako jeden gól. MSN hralo rovnako ako v minulom roku. Leo strelil krásny priamy kop, ale skutočnosť, že sme nevyhrali, nie je ich vina. Vyhrávame a prehrávame spoločne. Vďaka tomuto zápasu sme optimistickí a budeme pokračovať v boji o titul."

TIP | Chorvátske média majú jasno: Rakitić sa dohodol so City!

Rakitić do Manchestru City?

"Ak by sme mali veriť všetkému, čo sa publikuje v médiach, zbláznili by sme sa. Môžem len povedať, že s Ivanom rokujeme o novej zmluve. Sme s ním spokojní."

zdroj: fcbarca.com

foto: fcbarca.com

jjnovo

13
2017-01-10 11:59:49

"Môžem len povedať, že s Ivanom rokujeme o novej zmluve." :D :D :D Asi tak. :) Ivan je skvělej hráč, už od začátku bylo jasný, že je to kachna. :)

frkmrk

-10
2017-01-10 13:23:31

len je tazko si predstavit, aby novu zmluvu podpisal s tym, ze bude vysedavat na lavicke

nepalko

0
2017-01-10 18:09:25

frkmrk stavíme sa,že ju Rakitič,aj tak podpíše ?????

nepalko

2
2017-01-10 18:14:48

Nechápem ako tu mnohý fanúšikovia môžu len tak napísať nejaký komentár,za ktorý sa nevedia postaviť,alebo si svoj názor obhájiť. Napíšu tu nejakú hlúposť a ked im niekto dá nejaký argument,len odpíšu pubertálne nezmysli,alebo nepekné vulgarizmy...

fantomas

1
2017-01-10 21:48:18

:D Palec hore.

Myslím, že je takmer jasné, že Ivan podpíše. Sám vie, že je stále voľbou č. 1 na svoj post. Iniesta v minulej sezóne zažíval niečo podobné, ale ako pri ňom, tak aj pri Rakitićovi je to len preto, že ich tréner chce(l) šetriť. Proti Villarrealu nehral preto, lebo proti Bilbau musíme. (áno, rovnako sme museli aj proti Villarrealu, ale tam sa začínalo od 0-0, proti Athleticu budeme začínať s jednogólovým mankom)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.