Zápas s Ahtletic Club Bilbao komentovali aj ďalší hráči FC Barcelona, medzi nimi Samuel Umtiti či Jasper Cillessen, ktorý sa v bránke Blaugranas objavil po dlhom čase.

Umtiti

"Podstatné bolo, aby sme po pre nás neuspokojivých výsledkoch konečne zvíťazili. Súboj s Athletic bol pre nás komplikovaný, predovšetkým vtedy, keď súper strelil kontaktný gól. Boli sme však schopní adekvátne zareagovať a nakoniec sme boli lepším tímom."

"Ten zápas sme veľmi chceli vyhrať. Ja osobitne som s víťazstvom veľmi spokojný, pretože nám to dodá množstvo sebadôvery."

Cillessen

TIP | Chyby arbitrov pokračujú


"Z návratu mám veľkú radosť. Po celý zápas som sa cítil veľmi dobre a som spokojný aj z výsledku, ktorý nám zaručil postup."

"Bolo veľmi dôležité, aby sme sa dostali do ďalšieho pohárového kola. Myslím si, že sme odohrali skvelý zápas a v nadväznosti na to si zaslúžime aj postup. Gól súpera? Mal jednu strelu na bránu a strelil jeden gól. Na tieto veci som zvyknutý. Počas pôsobenia v Ajaxe som bol v podobnej situácii neraz. Takéto veci sa stávajú. Koniec koncov najdôležitejšie je, že sme postúpili."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.