Po úspešnom osemfinále Copa del Rey sa opäť vracia La Liga Santander. Barca nastupuje už zajtra na domáci zápas s Las Palmas, v ktorom sa nič iné ako víťazstvo neberie. Po remíze z Villarrealu by už mala prísť jasná výhra Blaugranas.

Lucho sa na tlačovej konferencii objavil s vyše hodinovým meškaním, za čo sa novinárom ospravedlnil. Novinári mu potom kládli otázky ohľadom Suáreza či Messiho, nezaobišlo sa to ani bez otázky o dnešnom žrebe štvrťfinále Copa del Rey.

Las Palmas

"Stojíme proti mužstvu, ktoré má podobnú filozofiu ako my. Majú radi loptu, snažia sa náchádzať medzery a vytvárať si tak šance. Z pohľadu fanúšika sú jedným z tímov, pri ktorých si užije najviac zábavy. Ide o dôležitý zápas doma, no tento súper nám to vôbec neuľahčí."

Nutnosť kontrolovať zápas

"Vytvárať si šance vďaka kontrole nad zápasom, to je vždy náš prvoradý cieľ. Pre nás je to dôležitý duel, aby sme sa opäť naladili na výhernú vlnu a začali zbierať body."

Gólostroj Suárez

"Pamätáte si, keď sa hovorilo o jeho nadváhe a že nedáva góly. Jeho čísla sú teraz také, ktoré dokáže dosiahnuť len hŕstka hráčov na medzinárodnej úrovni."

V Cope proti Realu Sociedad

"Ich štadión nie je z tých, kde mávame veľa šťastia, ja osobne ako tréner som tam ešte nevyhral. Real Sociedad odvádza skvelú prácu. Bude to vyraďovačka plná emócií."

Zima v Barcelone

"Dúfame, že budú v sobotu dobré podmienky na hru."

Vyjadrenie Pereho Gratacósa

"Nebudem sa do toho zapájať. Počul som jeho vyjadrenia, ale nechcem o tom hovoriť."

Sankcie pre Piquého

"Budeme sledovať, či niečo príde."

TIP | Ronaldinho o rade, ktorú dal mladšiemu Messimu

Messiho rekord

"Koeman bol jedným z najlepších exekútorov priamych kopov na svete, no nemyslím si, že Messiho trápia nejaké osobné rekordy. Leo nedáva góly preto, lebo sa sústreďujeme na tréningu len na zakončenie. On vie dať góly z hocijakej situácie."

zdroj: fcbarcelona.com

foto: fcbarcelona.com

Mascherano

13
2017-01-13 18:57:04

Vyzerá to ako outsider ale bude to náročný boj kedže remizovali s Atléticom aj ked prehrali 3-4 ako celkovo.

mikimi122

15
2017-01-13 19:35:05

To proti Las Palmas nedal Messi ešte gól? Keď nie, tak už je na čase.

s1ck

4
2017-01-13 19:58:33

Ak budú hrať ako proti Bilbau, tak vyhráme. Občas mi to prijde ako keby im chýbala motivácia alebo chuť alebo neviem či to je že podcenia súpera alebo bojkot alebo čo.. Ale ak sa chalani poriadne vyhecujú tak vidieť že su neskutočne dobrí či už teraz proti Bilbau alebo tiež v Clásicu.. tiež nemali dobru formu ale ked sa vyhecovali tak zahrali neskutočne.. Bud ich Lucho nevie správne namotivovať alebo ja neviem.. Ale ak podajú výkon ako proti Baskom tak si dovolim povedať, že to bude 3:0 pre nás

Jestper9

0
2017-01-13 20:24:28

Este vás to baví s tou motiváciou? :D si myslite, ze to sú malí chlapci, čo trener pred zápasom im hovorí ak je to dolezitý zápas a ak vyhrajú a bude sa im dariť, tak ich mozn ocaká svetlá budúcnosť? Alebo vysvetlite mi ako podla vás vypadá motivácia? Ci ako vo filmoch vidíte, ze tréner prednesie srdcervúce slová s peknou hudbou v pozadí? Sú to profíci a skúsený hráči. tréner im dáva pokyny a taktické info. napr o jednotlivých hráčoch. Výnimka velkých zápasov ako LM vyra´dovačka či classico. Tam hec isto je

anko1963

0
2017-01-14 00:29:51

Tak prečo niekedy hrajú akoby sa im nechcelo?

gabo7

0
2017-01-14 12:21:56

Motivacia -pohnutka k cinnosti,to je najjednoduchsia definicia,to len pre Jestpera. Potom si tam treba dosadit,co vidime na hrisku,napr. rozdielne polcasy atd. A vobec,co mu budem,laikovi vysvetlovat!

gabo7

0
2017-01-14 12:27:28

Kamo,este si precitaj clanok,sanca prelomit prekliatie...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.