Barcelona postupuje v Copa del Rey ďalej, keďže zdolala nepríjemné Bilbao 3:1. O presné zásahy Blaugranas sa postaralo hviezdne trio MSN. Úspešný zápas to nebol len pre zverencov trénera Enriqueho, ale napríklad aj pre arnybina a ďalších 59 tipérov, ktorí sa s ním zviezli na jeho ukážkovom tikete. Aj vďaka Kataláncom si borec odnáša 3760, 68 EUR! Každú chvíľu sa môže objaviť ďalšia nálož, stačí sledovať Tiket arénu a nechať sa inšpirovať.

V nasledujúcom zápase sa Barcelona opäť predstaví pred vlastnými fanúšikmi proti Las Palmasu. Aj toto stretnutie si môžete vychutnať v priamom prenose na TV Tipsport! Klub z Kanárskych ostrovov by nemal byť pre Barcu ťažký súper. O výhre domácich je presvedčený aj člen najväčšej tipérskej komunity MPP0033, ktorý však ide do odvážnejšieho tipu každý tím dá 2 góly a viac pri kurze 5,50! Vo svojej analýze popisuje 6 dôvodov prečo by to malo padnúť. Necháte sa inšpirovať?

Nezabúdajte, že tento, ale aj ďalšie súboje FC Barcelona môžete sledovať naživo na TV Tipsport! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Mascherano

-3
2017-01-14 12:33:29

bb

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.