Jeden z kapitánov FC Barcelona Javier Mascherano po úspešnom stretnutí s Las Palmas, v ktorom Katalánci zvíťazili jednoznačne 5-0, hovoril s novinármi o priebehu duelu.

Leo Messi

"Messi a klub to zvládajú navzájom. Nemám ani najmenšie pochybnosti o tom, že sa vzájomne potrebujú, myslím si, že ich vzťah funguje, ťažia z neho obe strany. Je to len môj osobný názor, avšak som presvedčený o tom, že na svete preňho neexistuje lepšie miesto na ukončenie kariéry medzi elitou, akým je Barca. Páčilo by sa mi, keby sa Messi zaradil medzi tých hráčov klubu, ktorí by tu ukončili svoju kariéru minimálne medzi špičkou, no ide o tému, ktorú si musia prebrať medzi sebou. Všetci vieme o tom, ako veľmi je Leo voči klubu oddaný, a to sa nikdy nezmení."

Las Palmas

"Takýto zápas, ktorý ťa posilní, je dobrý vždy. Na všetkých frontoch sme podali skvelý výkon, keď sme nášho súpera predčili okrem výsledku jednoznačne i herne. Odteraz musíme neustále vyhrávať, vstupovať do všetkých súbojov naplno a pracovať pre triumfy. Sme v situácii, kedy si nemôžeme dovoliť nenechať nič na náhodu, rovnako tak je neprípustné poľaviť. Musíme minimalizovať chyby, neponechať osudu žiadny detail a aj naďalej sa zlepšovať."

Rozhodcovia

"Je to téma, o ktorej sa hovorí veľa vždy. Je jasné, že na to, aby sme sa vyhýbali tomuto typu polemiky, potrebujeme duely ako ten dnešný, duely, po ktorých na polemiku priestor neostane. Tak je to ideálne. Je nutné na túto tému zabudnúť a koncentrovať sa na hru, v ktorej sme silní už niekoľko rokov."

Aleix Vidal

"Všetkých nás to veľmi teší. O svoje miesto a minúty bojuje veľmi tvrdo, Aleix je profesionál, ktorý robí správne veci, a toto je jeho odmena."

TIP | FC Barcelona 5 - 0 Las Palmas: Gólové momenty

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.