FC Barcelona včera na Camp Nou predviedla skvelý výkon a súperovi z Las Palmas nedala šancu. Po víťazstve 5:0 si Katalánci do tabuľky Liga Santander pripísali ďalšie 3 body. Denník Sport hráčov hodnotil nasledovne.

Ter Stegen - 7

Konečne si užil pohodový zápas. Mal len trochu práce a poradil si ňou výborne.

Vidal - 8

Hral ako hráč základu, bol sebavedomý a istý. Rozhodoval sa správne, mal prsty vo výstavbe úvodného gólu a svoj výkon okorenil prvým gólom v drese Blaugranas.

Mascherano - 6

Jeho výkon poznačila skorá žltá karta, keď si neskôr musel dávať pozor. V druhom polčase hral výborne, v Piquého neprítomnosti je skutočným lídrom.

TIP | Leo Messi proti Las Palmas vyrovnal ďalší rekord


Umtiti - 7

Francúzsky obranca do tímu Barcelony zapadol vynikajúco. Len zriedkavo stráca loptu a vyžaruje z neho istota. Včerajší zápas nebol výnimkou.

Alba - 7

Hral skôr ako ľavé krídlo. V obrane veľa práce nemal. Neymar mu nechýbal, pretože skvele spolupracoval s Ardom Turanom.

Busquets - 7

Postupne sa dostáva do formy a proti Las Palmas bol schopný dokonca vytvárať šance. V druhom polčase ho tréner stiahol, aby si oddýchol.

Gomes - 6

Hral dobre, ale určite je sklamaný z toho, že neskóroval, hoci mal výbornú šancu. Prihral každopádne na gól Suarezovi, neskôr v druhom polčase ho vymenil Rakitič.

Rafinha - 7

Vytvoril hneď dvojicu gólov, čo mu určite pridá na sebadôvere do ďalších zápasov.

Messi - 8

Bol aktívny ako zvyčajne, staral sa o tvorbu hry a strieľanie gólov. Po dobrom prvom polčase, strelil gól v siedmom zápase v rade. Mohol pridať aj viac, no Javi Varas chytal výborne. Vo všeobecnosti však práve Messi určoval rytmus zápasu.

TIP | FOTO: Takáto bola nádherná Vidalova oslava gólu!


Turan - 8

Hral prakticky na krídle miesto Neymara, miestami sa stiahol nižšie do stredu poľa, aby pomohol. Bol ho plný trávnik, dokonca aj skóroval. V tejto sezóne nastrieľal už 12 gólov.

Suarez - 9

Skóre zápasu otvoril ako typický útočník, druhý gól pridal veľmi umným zakončením. Príklad efektivity. Luis Enriqueho ho pol hodinu pred koncom striedal, aby si vydýchol. Camp Nou ho odmenil ováciami.

Náhradníci

Rakitič - 5

Bol na trávniku zhruba pol hodinu. Jeden priamy kop napálil do múru.

Alcácer - 6

Postupne sa zlepšuje. Vidalovi prihral na gól, svoju šancu však premeniť nedokázal.

Mathieu - 6

Dva mesiace bol kvôli zraneniu mimo futbal. Konečne sa vrátil.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

NajoTv

top komentár
46
2017-01-15 10:49:52

Ja som z Vidalom maximalne spokojny...keď si zoberiete ,že ako malo hra tak včera zahral perfektne :)

el_dominiko

34
2017-01-15 10:57:31

Včera top: Vidal, Rafinha, Messi, Turan, Suarez, ale aj ostatní.

Fazy

1
2017-01-17 12:33:27

Včera boli najlepší Messi, Suárez, Umtiti a veľmi milo ma prekvapil Vidal. Ak takto bude pokračovať, tak Lucho má z čoho vyberať aj na pravú stranu obrany. A to je dobre. Ináč myslím si a písal som to už niekoľkokrát predtým, že Neymara treba aspoň na dva-tri zápasy nechať na lavičke aby sa spamätal. A to sa v poslednom zápase ukázalo. Bez Neymara hralo mužstvo priamočiarejší a aktívny futbal, vypracovalo si oveľa viac šancí ako s Neymarom. Nech si ešte posedí na lavičke. Vidal ako dlho nehral a teraz! Vynikajúce !!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.