Tréner Brazílie Tite novinárom prezradil, že Neymar sa znova stane kapitánom národného tímu. Sám hráč to chce.

Neymar už kapitánom národného tímu bol, no po triumfe na Olympiáde v Riu a s príchodom nového trénera sa tejto povinnosti vzdal. Teraz však bude menovaný opäť a zdá sa, že mladý Brazílčan si verí viac. "Požiadal som Neymara, aby ma informoval, keď bude pripravený na nosenie kapitánskej pásky. Už tak urobil a stane sa kapitánom. Jeho nezrelosť nie je prekážkou. V hĺbke duše sa len usmievam, keď ho niekto porovnáva s Cristianom alebo Messim. Je to iná generácia hráčov a kým oni už dosiahli svoj vrchol, Neymar ešte nie," vysvetlil Tite v rozhovore pre Extra.

TIP | Najdrahším hráčom sveta je Neymar

55-ročný rodák z Caxias do Sul ďalej prezradil, že jeho cieľom je vyhrať majstrovstvá sveta 2018. "Chcel by som, aby sme vyhrali majstrovstvá sveta v Rusku, ale pre túto chvíľu je to iba sen, ktorý sa môže splniť až po kvalifikácii. Máme mužstvo, ktoré sa vyvíja, a to je fascinujúce. Willian má veľký potenciál, Neymar, Philippe Coutinho a Marquinhos stále rastú. Thiago Silva, Dani Alves a Marcelo sú na druhej strane tí, ktorí patria medzi najskúsenejších. Toto všetko robí v mojich očiach iskru," dodal.

zdroj: fcbarca.com

foto: goal.com

quentin

7
2017-01-17 14:40:48

Podľa mňa, ak sa Argentína dostane na MS v Rusku, tak ich aj vyhraje. Leo je vyzretý hráč a ako Brazília, tak aj oni majú mužstvo nabité Top hráčmi. Navyše, Leo isto urobí všetko preto na ihrisku aj v kabíne spolu s trenérom, aby to dali. Uvidíme ale, ako dopadne kvalifikácia. Cesta je ešte dlhá.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.