Situácia v Granade nie je dobrá. Mužstvo z Andalúzie sa v španielskej lige nachádza v pásme zostupu, keď zaznamenalo doteraz iba jednu jedinú výhru. Aj napriek tomu, že to vyzerá desivo, Sergimu Samperovi sa na osobnej úrovni darí.

Predovšetkým v posledných týdňoch sa stal Španiel pevnou súčasťou základnej zostavy. Hráč je v Granade na ročnom hosťovaní, no verí v návrat na Camp Nou, miesto, kde chce v budúcnosti víťaziť. To je vlastne dôvod, prečo odbil Arsenal.

Samper je pritom prvým hráčom Barcelony, ktorý sa dostal do prvého tímu po tom, čo si prešiel všetkými mládežníckymi kategóriami. Svoju prvú sezónu medzi elitou začal s jasným cieľom: zažiariť a získať potrebnú zrelosť na miesto v zostave katalánskeho klubu. Je veľmi pravdepodobné, že mladík už tento víkend proti Espanyolu prekročí hranicu tisíc odohraných minút, číslo, ktoré výrazne porástlo po príchode nového trénera Lucasa Alcaraza v októbri minulého roka.

TIP | "Barca je klub môjho života"

"Arsena Wengera som si vypočuť nechcel. Povedal som mu jasne, že chcem zostať a uspieť v Barcelone. Som veľký culé a naozaj šťastným by ma urobilo, keby sa mi v budúcnosti darilo práve tam," povedal pre webové stránky Granady. "V tíme sa momentálne cítim dôležitý. Užívam si to, kde som a dúfam, že sa nám situáciu podarí zmeniť," dodal na záver.

Denis Suárez a Sergi Samper - budúcnosť Barcelony?

zdroj: sport-english.com

foto: twitter.com

Mascherano

11
2017-01-18 07:13:01

Denis Suaréz a Neymar budúcnosť a ešte Umtiti ale aj Samper :D Darí sa mu ale keby sa darilo aj jemu tímu :)

emiliano

18
2017-01-18 08:03:14

Už som naň aj zabudol, máme nádejného DM, prial by som si, aby tento čistý odchovanec našiel miesto u nás. A v PL je ešte Adama Traore, ako krídlo.

Rossel

5
2017-01-18 12:01:26

radšej Seung Woo Leeho ako krídlo

FCB1899

3
2017-01-18 16:36:08

Snad dostane šanci a prosadí se!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.