Nedávny žreb štvrťfinále Copa del Rey určil Barcelone nepríjemného súpera. Zajtra čaká na zverencov Luisa Enriqueho štadión, o ktorom mávajú posledné roky snáď aj nočné mory. Je najvyšší čas prelomiť kliatbu a dostať so seba maximum pre to, aby to konečne skončilo výhrou.

V poslednom meraní síl tejto dvojice sa zrodila remíza, za ktorú ale hostia mohli byť radi. Real Sociedad bol lepším tímom a Katalánci zajtra podobný priebeh jednoducho nesmú pripustiť.




FC Barcelona

Blaugranas zaznamenali zložitý štart do roku 2017, duel s Las Palmas však predsa dokázal, že na tom hráči nie sú vôbec zle. Na rade je Anoeta, ktorá už nadobro môže futbalistov z Katalánska naštartovať a nesmerovať na víťaznú vlnu.

Kedy, keď nie teraz. Messimu to strieľa, Suárezovi tiež, dobre hrajú Iniesta či Piqué, nikto, okrem Rafinhu teda, nie je zranený. Barca musí dokázať, že pre ňu neexistuje súper, ktorého by nešlo poraziť.

Nomináciu na zápas už poznáme, dostali sa do nej všetci okrem Vidala, Ter Stegena a Mathieua. Čerstvo zranený je Rafinha, no iba ťažko predpokladať, že by dostal priestor zajtra práve on. Ohľadom Mathieua a Vidala kolujú vážne pochybnosti, čoraz viac to totiž vyzerá, že tím čoskoro opustia.

Do brány pôjde určite Cillessen, inak ale môžeme očakávať once de gala, v ktorom by snáď už nemal chýbať Rakitič. Je tu však istá šanca i na to, že Lucho opäť preukáže dôveru Gomesovi. Mimo iného by priestor mohol dostať napríklad aj Arda či Denis Suárez.

Predpokladaná zostava: Cillessen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitič, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar

Real Sociedad

Tím Eusébia Sacristána má sezónu rozbehnutú vskutku parádne. Futbalisti so San Sebastiánu držia krok s elitou, od Atlétov ich v ligovej tabuľke delia momentálne iba dva body a spoločne s Villarrealom sú veľmi príjemnými prekvapeniami sezóny. Doma sú prakticky neporaziteľní, body však zbierajú i vonku.

Teraz ale ide o Copa del Rey. V poslednom domácom zápase v tejto súťaži porazili Villarreal 3-1 a potencionálnym súperom dali najavo, že nikomu nič nedarujú. Mančaft trénera Eusébia hrá skvele takticky a dokáže okrem výborného útočného pressingu zahrať aj nesmierne efektívne.

Maródka na strane domácich bude zajtra o čosi väčšia, elitní hráči by však chýbať nemali, výnimkou ale je Carlos Vela. Ten nehral ani v poslednom zápase proti Málage, v ktorom si jeho spoluhráči s Andalúzanmi poradili bez väčších problémov 2-0. Po optimistický vyjadreniach trénera hostí tu možnosť je, no jeho štart je viac než otázny.

Do brány pôjde s istotou vynikajúci Rulli, v útoku by zas nemal chýbať Willina José. Bývalý hráč Zaragozy zažíva skvelú sezónu, na konte má už 9 ligových gólov a bez pochyby je momentálne najnebezpečnejším hráčom zajtrajšieho súpera Barcy.

Predpokladaná zostava: Rulli, Berchiche, González, Martínez, Zaldua, Zurutuza, Illarramendi, Oyarzabal, Prieto, Canales, Willian José

Info pre tipérov

STREAMCOMANDO

-2
2017-01-19 11:03:33

Opět jako vždy, HD přenos zdarma u nás od 21:15 - http://www.streamcomando.com/... :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.