Tréner FC Barcelona mal po výhre svojich zverencov na Anoeta veľkú radosť. Nečudo. Barca nad Realom Sociedad na jeho pôde vyhrala po mnohých rokoch.

Zápas

"Neprekvapuje ma hra ani presing súpera, ale aj tak je ťažké hrať našu hru a vytvoriť si dobré gólové príležitosti. Myslím, že sme hrali na polovici súpera a kvôli tomu sme mohli ukázať naše silné stránky. Na výsledok sme sa napracovali. Boli sme koncentrovaní aj vo chvíľach, keď súper menil pozície či pri vysokom presingu. Je to drobný krok do semifinále, ale výsledok 1:0 necháva súperovi šancu."

Iniesta

"Andrés cítil neveľkú bolesť. Ďalej hrať nemohol. Jeho neprítomnosť je na trávniku zreteľná, ale André Gomes a Denis, ktorí sa dostali na trávnik, zahrali dobre."

TIP | Iniesta striedal kvôli bolesti


Spokojnosť

"Odohrali sme kompletný zápas proti súperovi, ktorý proti nám hráva vždy dobre. Boli sme efektívni."

Dvojzápas

"Nič nie je rozhodnuté, ale výsledok je dobrý. Zaslúžili sme si vyhrať, Real teraz musí skórovať. My zas musíme vyhrať a nemyslieť na prevahu, ktorú máme. Dúfam, že na Camp Nou to nebude také ťažké, ale tento dvojzápas bude určite pekný aj komplikovaný."

Práca Cillessena

"V zápase proti Bilbau všetkých zaskočil dlhými loptami, je schopný prekonať všetky línie. Je to prednosť navyše. Jasper pochádza z tímu, ktorý týmto štýlom hráva. Okrem toho vyváža lopty. Je to rýchly trávnik, človek na ňom musí byť precízny."

Prečo Messi toľko protestoval?

"Nevenoval som tomu pozornosť, nezbadal som nič nezvyčajné. Karta, ktorú dostal, sa mi zdala čudná, ale myslím si, že zahral vynikajúco. Postoj hráčov sa mi páčil. Všetci protestujú a je potrebné si s tým poradiť."

zdroj: as.com
foto: as.com

arogantaldo

36
2017-01-20 11:04:24

Leo ktorý je sústavne okopávaný ako burgyna a mal by mat mnoho dôvodov na protesty raz za čas a to ešte ako kapitán zaprotestuje a urobí sa z toho hedlajn roka .
Zvláštny meter majú tí Spanieli

GabrielSVK

10
2017-01-20 13:44:50

Včera bol dosť nervózny, ale nečudujem sa mu. Furt ho okopávajú, a aj on je len človek a má len jedny nervy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.