Barcelone sa v poslednom dueli nedarilo, keď s Betisom iba remizovala 1:1. Spackaný výkon budú chcieť Messi a spol. napraviť v pohárovom súboji proti tradičnému rivalovi, Atléticu Madrid. Privezú si Katalánci z hlavného mesta Španielska hrateľný výsledok do odvety? Priamy prenos z prestížneho stretnutia môžete sledovať na TV Tipsport!

V tejto sezóne sa Barca s Atlétmi stretla v rámci Primera División a meranie síl na Nou Campe skončilo nerozhodne 1:1. Dočkáme sa aj teraz podobného výsledku? Simeoneho zverenci naposledy nepredviedli taktiež bohvieaký výkon a z Alavésu odchádzali iba s bodom a bez streleného gólu. Čo očakávať od najbližšieho duelu? „Zápas na Vicente Calderón bude predznamenaný tvrdým dohrávaním a vysokým pressingom. Dominovať bude prepracovaná pohárová taktika s málo gólmi. Z minulých stretov má Atlético odskúšané, že vie Barcu udržať v bezpečnej vzdialenosti od svojej šestnástky,“ napísal Lucullus vo svojej analýze a tipuje neprehru domácich v kurze 1,56. Ako to vidíte vy?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie Analýz, sledovanie živých prenosov na TV Tipsport, skvelé Súťaže a množstvo ďalších atraktívnych príležitostí. Zapojte sa aj vy, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.