Včerajší zápas Barcy bol plný nervov. Zo strany blaugranas to nebol najlepší výkon, no bojovnosť tentoraz postačila a finálová účasť je tak zabezpečená. Svoje k tomu pridal aj rozhodca, ktorý ale tentoraz výrazne poškodil práve súpera. Nesmieme ale zabudnúť ani na to, že Suárez možno vylúčený byť nemal.

Katalánsky SPORT opäť prišiel s hodnotením hráčov, v ktorom vyhral jasne Jasper Cillessen. Nebyť jeho, Barca by možno nebola vo finále a boli by sme tak svedkami senzačného obratu. Včera to bolo veľmi napäté, čo niektorým futbalistom veru nesvedčalo.

TIP | Barca - Atlético: Semafor

Cillessen – 9

Bol jednoducho najlepším hráčom na ihrisku. Jeho zákroky z prvého polčasu sa ukázali byť rozhodujúce, za daných okolností by mal gól inkasovaný v prvom dejstve pravdepodobne fatálne následky. Usmiala sa naňho aj šťastena, z penalty prekonaný nebol, no i to k tomu patrí. Gól určite nebol jeho chybou, jednoducho teda paráda.

Sergi Roberto - 4

Zvyčajne veľmi spoľahlivý pravý bek Barcy zažil zlý zápas. V prvom polčase horel v obrane, v tom druhom znemožnil to, aby ho nahradil Aleix Vidal, keďže sa nechal veľmi hlúpo vylúčiť. Tento zápas si za klobúk určite nedá.

Piqué – 5

Ani on nehral včera nejak obzvlášť dobre. Jeho prítomnosť je pre obranu vždy veľmi dôležitá, no práve on zapríčinil jedenástku, ktorú ale našťastie Gameiro nepremenil.

Umtiti – 5

Francúzovi robí zatiaľ veľký problém, keď hrá jeho súper blízko šestnástky. Nebol v zápase istý, spolu s Gomesom takmer vyrobili gól, ktorý by určite do pohody hráčom nepridal. Musíme povedať, že nehral dobre prakticky počas celého zápasu, čo sme uňho zatiaľ v barcelonskom drese nevideli. Nebol to jeho deň, ukázal však, že to v sebe má, v závere niekoľkokrát veľmi dobre zareagoval na hru Atlétov a akciu prerušil.

Alba – 6

Najlepší v obrane, no tiež to nebolo z jeho strany nič moc - v krajine slepých bude i jednooký kráľom. Zaskakoval za svojich chybujúcich spoluhráčov, chýbala ale jeho väčšia angažovanosť smerom vpred.

Gomes – 6

Spočiatku robil Portugalčan toľko chýb, že sa zdalo, že stratil návod na to, ako byť dobrým futbalistom. Na pozícii pivota mu to ide dobre, stačilo by, keby sa viac osmelil a ukázal, že jeho parádna technika niečo znamená aj v Katalánsku. Mimochodom, Suárezov gól začal jeho akciou!

Rakitič – 5

Spočiatku sa zdalo, že nie je schopný si spracovať ani tie najjednoduchšie lopty. Na jeho obranu treba povedať, že mu spoluhráči príliš nepomáhali. V druhom polčase sa dostával viac do hry, no zatiaľ nie je pre Barcu tak dôležitý ako kedysi.

Denis Suárez – 4

Chyboval a chyboval. Mal byť na ihrisku pre to, aby hre dodal dôvtip, no bol veľmi nevýrazný. V 61. minúte striedal, dole mal ísť takmer určite skôr.

Messi – 6

Toto jednoducho nebol zápas, kde by sme videli nejakú individuálnu hviezdu v poli. Messi robil čo mohol, no bol súperom dobre ubránený a nemal takmer vôbec priestor. Opečiatkoval tyč, vyrobil Suárezovi gól, no v závere sa úplne vytratil. Včera to nebolo o jeho majstrovstve.

Luis Suárez – 7

Smrtonosný. Môže sa vám zdať, že to bol gól jednoduchý čaro je však vo výbere miesta. Luis rozhoduje čoraz častejšie zápasy a zdá sa, že skóruje veľmi často najmä vtedy, keď to najviac treba. V závere bol vylúčený, no ohľadom druhej žltej karty panuje veľká polemika. So Sergim Robertom budú vo finále chýbať.

Turan – 5

Behavý, no Neymara teda vôbec nenahradil. Včera bolo vidieť, čo pre Barcu Neymar znamená. Neymar nemusí dávať 5 gólov za zápas na to, aby bol dôležitý. Dúfajme, že si to uvedomia aj neprajníci a uznajú, že Neymar jednoducho aj s takouto streleckou formou miesto v základe má.

Náhradníci

Mascherano – 6

Jeho sebaistota bola pre Barcu veľmi príjemnou vzpruhou. Prišiel na ihrisku v tých najťažších chvíľach, čo svedčí o tom, ako ho tréner vníma. Barca bude raz veľmi smútiť, keď tento Argentínčan v jej drese skončí.

Busquets – 5

Prišiel na ihrisko vtedy, keď to chcelo naozaj situáciu upokojiť. Miesto toho dostal žltú kartu za nešportové správanie a svoj tím zbytočne ohrozil. Bol to šialený zápas, v ktorom toho priveľa nezmohol.

Iniesta – 5

Odohral posledných 20 minút, no v tom chaose už nevedel nastoliť poriadok. V každom prípade sme radi, že sa po zranení vrátil. Barca ho potrebuje.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Alirael

1
2017-02-08 16:08:32

To su hodnotenia akoby sme dostali doma 0:4 od Atletov...

Kazdopadne Jasper momentalne vyzera v brane ovela istejsi ako Ter Stegen (a to je Marc moj oblubenec)

babuca03

17
2017-02-08 16:36:06

no my sme včera v prvom polčase kľudne mohli prehrávať 0:3 takže ...

Danny

14
2017-02-08 16:12:29

No musim suhlasit s tym ze neprajnici by mali prehosnotit svoj nazor na neymara vazne vo vcerajsom chybal a je vidiet co znamena pre barcu aj ked nedava goly

buldozer

6
2017-02-08 18:56:12

Ney je 2. najdolezitejsi hrac, predtym nim bol Iniesta.

Vendeta

14
2017-02-08 16:18:04

Roberto 3. Vcera sa presne ukazalo co neymar znamena pre barcu. Aj ked sa mu nedari je jwden z mala co sa snazi nieco vymysliet a trufne si loptu potiahnut do predu

lovefootball

2
2017-02-08 16:19:29

Neymar je rychlejsi a dokaze sa presadit individualne. U Ardu sa mi paci jeho futbalove myslenie. Je dost hravy. Najlepsi hrac na kridle by bol kombinaciou oboch tychto hracov.

babuca03

-11
2017-02-08 16:42:21

ak dovolíš budem Ti oponovať. Arda na Barcu nedorástol a pravdepodobne už ani nedorastie. Je to slušný lavičkový hráč ale nespomínam si, že by v jedinom ťažkom zápase mužstvo potiahol. ˇano vie dať góly ale proti slabým súperom ale v momente keď je rozhodnuté. Včera bol opäť slabý a čo som prekvapený najviac ako bývalý hráč Atletica málo tvrdý a slabo bráni. Ale uznávam včera vďaka nemu išiel Carrasco dole.

fantomas

1
2017-02-08 17:45:03

Presne tak.
A lovefootball, ak by aj Arda bol hravý, je v tom strašne pomalý. Pomalá robota s loptou, neustále nad ňou zbytočne dlho stojí..

lovefootball

3
2017-02-08 17:49:02

Arda je v lazoplazo tempe. Ak by to zmenil, bol by super.

BarcaFan4502

16
2017-02-08 16:36:42

messi 7
roberto 3

babuca03

18
2017-02-08 16:45:26

Messi bol včera asi fakt nevýrazný ale jeho akcia keď urobil 3 hráčov bola geniálna.... opäť nás ťahal z poriadných sračiek. Už teraz je mi zle pri pomyslení, že v Barcelone raz budeme bez neho. Je to futbalový BOH.

Peter

11
2017-02-08 17:48:16

Neviem kde chodíte nato, že sergi roberto je spoľahlivý pravý bek. Ten chalan nato nemá a mal by hrať v zálohe či už u nás alebo inde

Federer

5
2017-02-08 18:16:48

Radšej inde a to nie kvôli včerajšku. Horí temer v kuse.

tunno

5
2017-02-08 18:31:26

Presne a príde podpriemerný super ktorý ani nezaútočí a už tu budú písať aký je skvelý

tunno

1
2017-02-08 18:16:39

Nech dajú na RB rafinhu uvidíte že.mu to tam pôjde odost lepšie ako sergimu

MiskoTM

6
2017-02-08 20:18:27

absolutne suhlasim co sa tyka Neymara, vcera lava strana akokeby neexistovala , Ney je dominantny a vždy je ho plne ihrisko včera sa ukazalo aky je dolezity

Fazy

0
2017-02-09 10:24:23

Nesúhlasím s názorom, že Sergio Roberto sa dal zbytočne vylúčiť. Bol to jednoznačne chybný verdikt rozhodcu podobne ako pri vylúčení Luisa Suáreza. Ak si pozriete spomalené zábery zo zákroku Sergia, vôbec sa hráča nedotkol ale odkopol mu loptu. Rozhodca to však posúdil ako nebezpečnú hru resp. šľapák, ale takých súbojov je v zápase oveľa viac. Jednoznačne rozhodca bol najslabší na trávniku. Asi má rád karty v rukách, lebo ak by posudzoval všetky zákroky tak ako posúdil Sergiov, tak Atlético by muselo dohrať zápas v 8 ľuďoch ak nie predčasne ukončený zápas pre pokles hráčov pod 8 na trávniku. Musím povedať, že španielskí rozhodcovia sú najslabší v Európe. Tam asi dostane rozhodcovskú licenciu každý, kto o ňu požiada len aby mal kto pískať to množstvo zápas vo všetkých súťažiach v Španielsku.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.