FC Barcelona B potrebovala bodovať po zaváhaniach v troch uplynulých zápasoch naplno. Mužstvu sa podarilo naposledy vyhrať ešte pred štyrmi zápasmi doma proti Hérculesu, no po dôležitom triumfe nad béčkom Mallorcy sa opäť dostalo na čelo tabuľky.

Blaugranas v domácom prostredí proti nepríjemnému súperovi z Mallorcy B nezaváhali, hoci to rozhodne nemali jednoduché. Bola to však práve Barca B, kto zápasu dominoval, snažila sa neustále kontrolovať hru vysokým držaním lopty a útokmi na Parerovu bránu. V drese rezervy katalánskeho veľkoklubu včera debutoval medzi tromi žrďami Varo. Do prvých príležitostí sa v stretnutí dostali po hlavičkových zakončeniach Marlon a Borja, no skóre otváral napokon hosťujúci Baba, ako inak, hlavou.

Barca sa aj napriek inkasovanému gólu snažila držať svojej hry a neupustiť zo svojho plánu. Veľmi aktívnym výkonom sa prezentoval Borja López, ktorému sa podarilo v tridsiatej minúte vyrovnať opäť po zakončení hlavou. Pre talentovaného futbalistu išlo o druhý presný zásah v tejto sezóne. V štyridsiatej prvej minúte to skúšal opäť, no tentokrát sa jeho pokus gólom v Parerovej sieti neskončil.

Dani Romera sa dostal do hry v druhom polčase

V druhom polčase sa toho veľa nezmenilo. Zverenci Gerarda Lópeza poctivo kráčali za svojím cieľom získať tri body a do ďalšej príležitosti sa dostal Borja, ktorému sa však šesť minút po zmene strán netradičným zakončením skórovať po druhý raz nepodarilo. O štyri minúty neskôr ale vytúžený zásah prišiel, keď sa presadiť dokázal Perea.

Béčko barcelonského družstva si vypracovalo i niekoľko ďalších šancí na zvýšenie skóre, no tretíkrát už rezervu Mallorcy neprekonali. Nič to však nemení na tom, že Barca sa opäť dostala na prvú priečku tretej skupiny Segundy División B, na ktorej mala po skončení svojho zápasu štvorbodový náskok pred Alcoyanom s jedným stretnutím k dobru.

FC Barcelona B 2-1 Mallorca B

FC Barcelona B - Varo, Palencia, Marlon, Borja López, Moisés (Abeledo, 85'), Sarsanedas, Xemi, Gumbau, Marc Cardona (Carbonell, 75'), Perea (Romera, 67') a Alfaro​.

Mallorca B - Parera, One, Pol, Raúl, Antoine, Baba, Cortés, Serrano (Serrano, 80'), Caye, Cedric (Borja, 63') a Ángel (Sarmiento, 63'​).

Rozhodca - Sánchez Alba​

Góly - 0-1, Baba (20'). 1-1, Borja López (30'). 2-1, Perea (55')​.

Podrobnosti - 25. kolo tretej skupiny Segundy División B na MiniEstadi pred 1 490 fanúšikmi

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

galibier

6
2017-02-12 17:05:57

ako sme na tom s pravym obrancom v tomto muzstve?nezvladol by obcas vypomoct do konca sezony?

galibier

9
2017-02-12 17:10:17

teraz prave citam na forume ze nam povolili mimoriadne doplnit supisku za zraneneho Vidala,tak som zvedavy ako to vyuzijeme.Ale asi kazdy koho budeme chciet bude pytat nekrestanske peniaze,lebo proste vedia ze toho hraca nutne potrebujeme.

RougeEtBleu

2
2017-02-12 17:15:31

a hlavne môžete podpisať len hráča bez angažmá alebo hráča z La Ligy

MeeTee

14
2017-02-12 17:22:16

Na tuto temu pripravujeme clanok :) Sledujte nas.

BarcaFan4502

0
2017-02-13 16:49:28

nebolo by zle keby sa FCB B dostalo do 2. ligy

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.