Brankárska jednotka FC Barcelona, nemecký rodák Marc-André ter Stegen, ktorý v súčasnosti patrí medzi najlepších hráčov celého tímu, prostredníctvom živého vysielania na Facebooku odpovedal fanúšikom na rôzne otázky. Na rad prišla aj zaujímavá odpoveď týkajúca sa hudby.

Ter Stegen v živom rozhovore svojim fanúšikom prezradil, že jeho najlepším okamihom v drese Blaugranas bola výhra Ligy majstrov v roku 2015, aby zároveň dodal, že jeho cieľom je ostať v klube nezáležiac na ponukách, ktoré dostane. Rovnako tak si však zaspomínal na svojho bývalého hviezdneho spoluhráča.

"Dani Alves je skvelý priateľ, je mi niečo ako veľký brat, rovnako tak ale veľmi vtipný a neustále žartujúci," vravel Nemec o súčasnom krajnom obrancovi Juventusu, s ktorým ostáva i naďalej v kontakte. Danimu sa pritom pod Allegrim opäť začína po zranení dariť.

"Počúvam všetky druhy hudby, reggaeton som však pred svojím príchodom do tímu nepoznal. Teraz som si ho obľúbil. Naším DJ-om bol Dani až do samotného konca, nahradiť ho tak bolo náročné, ale myslím si, že sa to podarilo Sergiovi Busquetstovi. Áno, podľa môjho názoru sa ním stal teraz Busi," dodal MAtS na sociálnej sieti.

Zdroj: sport-english.com
Foto: archív, sport-english.com

fantomas

6
2017-02-24 14:44:12

To je krutý sarkazmus, že? :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.