Pravý obranca pôsobiaci v Deportive Juanfran Moreno je aktuálne španielskou tlačou mohutne spájaný s Barcelonou. 28-ročný futbalista, ktorý na Pyrenejskom polostrove účinkuje len na hosťovaní z anglického Watfordu, sa k údajnému záujmu katalánskeho veľkoklubu vyjadril v rozhovore pre La Opinion de La Coruña.

FC Barcelona prišla do konca sezóny o Aleixa Vidala, ktorého trápia problémy s členkom, a vedenie má tak možnosť kúpiť zaňho náhradu. Pravidlá sú však jasné, musí ísť buď o hráča bez kontraktu, alebo futbalistu v súčasnosti hrajúceho za družstvo zo španielskej elity. Juanfran túto podmienku spĺňa.

"Je to náročná situácia, nikoho nechcem klamať. Nechcem hovoriť o tom, či ide len o špekuláciu alebo reálny záujem. Plne sa sústreďujem na prácu, ktorú mám vo svojom súčasnom pôsobisku. Moji agenti ma zatiaľ o ničom neinformovali, ostávam tak pokojný. Tento týždeň sa toho už narozprávalo veľa, a to mi to rozhodne nezjednoduchšilo," hovoril Juanfran.

"Sústreďujem sa iba na duel s Leganés. Je to jediná dôležitá vec, to jediné, čo ma zaujíma, pretože sa práve teraz musíme na tím koncentrovať viac než kedykoľvek predtým. Čaká na nás mnoho dôležitých stretnutí, nemali by sme tak myslieť na nič iné," dodal.

Zdroj: marca.com
Foto: marca.com

arogantaldo

17
2017-02-24 11:24:44

MSK Zlina je jediný klub u nás ktorý uznávam práve preto, leby sype svoje talenty jedna radost a už dost dlho.
A aj pre túto vec som si zamiloval Barcu. Ale stále čstejšie sa teraz pozerajú po nákupoch. Kde udělali soudruzi z Barcelony chybu?

GabrielSVK

15
2017-02-24 11:31:52

Presne. Myslím si, že by sme sa mali pozerať aj na La Masiu a ak tam je niekto šikovný, tak mu dať šancu.

Teo07

6
2017-02-24 11:50:14

Že by preto, lebo po nenormálne úspešných ročníkoch, kedy La Masia vyprodukovala svetové hviezdy - Messi, Iniesta, Pique, Busquets, atď, atď, atď, a ktorá sa už zrejme nikdy nezopakuje sa v La Masii zďaleka nenachádza taká kvalita, aby mohla plnohodnotne nastupovať v prvom mužstve svetového giganta FC Barcelona...? Toto má Žilina kapánek jednoduchšie... Zaradiť mladý talent na skúšku do slovenskej "futbalovej ligy."

Radovan

3
2017-02-24 13:04:57

Presne tak..vsetci ocakavaju ze sa v lamasii skryva daky buduci iniesta xavi atd..ale zrejme to tak neni, inac by si ich uz vsimli a vytiahli do acka

arogantaldo

7
2017-02-24 13:17:52

chalani lenže tu ako keby utal. najskôr chrlia, odrazu nič. pritom talenty sa rodia vždy, všade a stále.
chyba bude inde . možno by to mohli adminovia ozrejmit pridaním článkov a personálnych zmenách v liahni . lebo o dianí v klube mimo hráčov je tu toho velmi málo

Patland

3
2017-02-24 15:33:21

Rozdíl je jen v tom, ze Xavi a později Iniesta dostali šanci hrát za áčko. To teď ti mladí u nas prostě nemají. Talent hráčů je plus minus pořad stejný. Nebo Bellerin se neprojevil jako talent? Nebo Thiago? Hraje tak špatně Delofeu? Pamatuji si začátky xaviho a nijak zvlášť nevyčníval. Ale nyní ve stejné situaci teď raději koupíme o chlup lepšího hotového hráče než z bezejmenného vychovat hvězdu.

Tomaga

4
2017-02-24 13:26:55

z becka Nili alebo Sergi Palencia

BarcaFan4502

3
2017-02-24 18:06:27

je vela talentov v la masii lenze vedenie aj tak kupi poleno ktore na barcu nema

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.