Román Riquelme sa zúčastnil programu 90 minutes de futból televíznej stanice FOX Argentina, v ktorom sa vyjadril k aktuálnej situácii Lea Messiho. Podľa bývalého argentínskeho reprezentanta hviezda Barcy ostane na Camp Nou.

Juan Román Riquelme ukončil svoju kariéru v roku 2014. Bývalý päťdesiatjedennásobný argentínsky reprezentant počas svojich hráčskych dní nastupoval i za Barcu, aby sa následne na tri roky dostal aj do Villarrealu. Kopačky napokon na klinec zavesil vo svojej rodnej Argentíne.

Na otázku, aký má Leo vplyv na Barcelonu, odpovedal rodák z mesta San Fernando nasledovne. "Pokiaľ Messi ostane v klube, budeme mať väčšiu šancu vyhrávať. Akonáhle však nie, všetko sa začne komplikovať. Sme jeden tím s ním a druhý bez neho," tvrdil.

TIP | Messi má na dosah ďalší ohromný úspech

"Ja osobne si myslím, že v klube ostane. Užíva si futbal už desať rokov. S niektorými zo svojich spoluhráčov sa stretol ešte v mládežníckych kategóriách a postupne tak začali vznikať vážne priateľstvá," hovoril Riquelme pre argentínsku televíznu stanicu.

Následne Messiho situáciu porovnával s tou svojou z Bocy Juniors. "Tak trochu si teraz musí prechádzať tým, čo sa mne stalo v Boce. Pokiaľ by to bolo iba na mne, hral by som tam navždy," dodal. Pre úplnosť dodajme, že Riquelme ako odchovanec prišiel do prvého tímu Bocy v roku 1996, aby následne šesť rokov nato prestúpil práve do Barcelony. Ako hosťujúci hráč sa ale vrátil domov v roku 2007, pričom o rok neskôr sa už stal opäť kmeňovým hráčom družstva z Buenos Aires. Za Xeneizes hrával až do roku 2014, keď následne po nasledujúcom krátkom dobrodužstve v Argentinos Juniors ukončil kariéru.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

alabaj84

9
2017-02-25 01:12:25

pre mna najlepsi argentinsky spilmacher :) jeho som vzdy mal rada obdivoval :)

sid1

7
2017-02-25 10:22:06

Ano a to bola najvacsia chyba argentiny ze diego ho vynechal kvoli ich vztahom. Vtedy ich zaloha mohla byt uzasna, mascherano veron riquelme.

alabaj84

0
2017-02-25 01:12:44

*rad

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.