Barcu čaká už zajtra nesmierne dôležitý súboj na Vicente Calderón. Keďže Real Madrid cez týždeň zakopol na štadióne Mestalla, Katalánci môžu byť po zápase dokonca aj na čele tabuľky. Merengues hrajú s Villarrealom totiž až večer o 20.45.

Dôležitosť zápasu je obrovská, Barca však má Lea Messiho, pre ktorého je Atlético snáď najobľúbenejšou obeťou. Proti los colchoneros v lige odohral zatiaľ 21 zápasov, z ktorých vyšla víťazne Barca až v 14.

TIP | Messi má na dosah ďalší ohromný úspech

Na štadióne Vicenteho Calderóna dal Leo v desiatich zápasoch 7 gólov. Dokopy dal Atlétom ku dnešnému dňu 21 gólov.

V Champions League sa Leovi proti Atléticu príliš nedarí, v Copa del Rey však už dokázal nasúkať súperovi aj hat-trick, čo bolo v roku 2009. V aktuálnom ročníku na štadióne madridského tímu Messi už skóroval. Aj vďaka jeho gólu to bolo úspešné semifinále.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com goal.com

BarcaFan4502

19
2017-02-25 10:35:12

DUFAM ZE SA PRESADI A KONECNE CHYTIME FORMU

Daniel9

6
2017-02-25 10:47:00

MSN sa musi zobudit cele, hlavne zaloha ked chceme vyhrat verim vo vyhru. Barca!

roman6

23
2017-02-25 10:52:25

zasa su tu pred zapasom tieto clanky ? zasa ? nevieme ist s pokorou ani po tych srackach ktore predvadzaju hraci tuto sezonu ? este nezabudnite clanky typu 3 dovody preco ich porazime a podobne srandy lebo este nie sme za najvacsi debilov tento rok kazdy kto sleduje futbal si je vedomy ako messi hra proti komu tak naco taketo kraviny tu vobec davate

MeeTee

3
2017-02-25 20:12:04

Zdravim,

rozhodne sa nesnazime pisat bez pokory, naopak, ziadneho supera nikdy nepodcenujeme, v redakcii sme pri pisani predzapasovych clankov brali vazne aj duely s Herculesom. Nasou ulohou je informovat Vas, a pokial Vam chceme i nadalej prinasat tie najaktualnejsie novinky, prekladat musime to, cim zije tlac v Katalansku. Tuto informaciu sme sa rozhodli prelozit, pretoze nam prisla zaujimava, rozhodne vsak nie preto, ze by sme nedajboze nebrali Atletico vazne.

S pozdravom, MeeTee

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.