Diego Simeone, tréner Atlética Madrid, sa pred stretnutím s FC Barcelona predstavil na tradičnej tlačovej konferencii. Hlavný manažér Los Colchoneros svojho súpera opäť chválil, keď vyhlásil, že Katalánci sú aj naďalej najlepší na svete.

Forma Atlética

"Nikdy neprichádza žiadny špeciálny okamih, motivácia sa vždy odvíja od duelu, ktorý je pred vami. Očakávame náročné stretnutie, ako vždy proti Barcelone."

Boj o La Ligu

"Myslíme len na zápas proti Barcelone, nekoncentrujeme sa na nič iné. Sú to tri body, a to proti súperovi, ktorý je koniec koncov naším priamym rivalom, my však teraz bojujeme o tretie miesto a v prípade, že sa nám naskytne príležitosť, možno o niečo lepšie. Do konca ligy ostáva veľa duelov, pričom minulá sezóna nám jasne ukázala, ako s tímom dokážu zamávať dve remízy desať súbojov pred posledným kolom. Nemyslím si, že zajtra odohráme kľúčové stretnutie, pretože do konca ešte ostáva veľa. Pokiaľ remizujete trikrát po sebe, stratíte šesť bodov. V La Lige je toho veľa pred nami."

Oblak alebo Moyá?

"Futbal vám prináša takéto situácie. Pozrite sa na štyroch stredných obrancov, Fernanda alebo Gameira... Pokiaľ máte vo svojom kádri dôležitých futbalistov, všetci sú si vedomí toho, že potrebujú pre svoje dobro súperiť medzi sebou. To, že musíme čeliť takýmto situáciám, je veľmi dobré, je skvelé, že máme k dispozícii skoro všetkých, Tiago už trénuje, Cerciho stav sa zlepšuje tiež. To je dôležité."

TIP | Messi je proti Atléticu vražedný

Taktika na Barcelonu

"Vysoko sme ich napádali na Calderóne a za dvadsať minút sme dostali dva góly. V druhom polčase sa nám však darilo podstatne lepšie. Vzhľadom na to, že sú aj naďalej najlepší na svete, všetko záleží na tom, čo budú chcieť urobiť oni. Zajtra sa budeme snažiť nájsť v sebe silu ešte zabojovať o ligu po zaváhaní Madridu. Či už budeme hrať o päť metrov vyššie, alebo o päť nižšie, jedno je isté, Barcelone sme pripravení čeliť."

Gameiro - Torres

"Nie je to veľký problém, naopak. Opakujem, že sa zabúda na štyroch kvalitných stopérov, nikto sa ma na to nikdy nepýta, no veľmi dobrí sú všetci štyria, hoci hrajú ako zadáci, a tak si ich mnohí nevšímajú. Darí sa im dobre, a to ma teší. Akonáhle medzi sebou lepšie súperia, darí sa viac i tímu."

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

Rossel

1
2017-02-25 22:09:10

"Barcelone sme čeliť pripravení." :D :D

Ahonen2

21
2017-02-25 22:11:48

Pán tréner páčia sa mi jeho slová na tlačovke pred zapasom ako i po zápase.Ale dúfam že zajtra zahrajeme dobre a získame 3body aj keď to bude ťažké.Visca el Barca!

Maskaral

1
2017-02-25 23:02:03

Dúfam ze zajtra vyhráme aj keď to bude nesmierne náročné. .. ak zajtra bude hrať andré tak dúfam ze podá super výkon aj keď by mu možno prospel oddych ... a všetci co hejtujete hlavné tt co máš umtitiho na fotke a nazyvas ho v kuse vemenom, tak jediné hlupák a také vemeno ako si ty v ňom nevidí potenciál pretože si zaslepeny voči nemu potrebuje sa zohrať áno viem nehrá najlepšie niekomu to trvá aj sezónu kym sa zohraje a určite to ze ho budú fanusici hejtovat a vypyskavat mu na tom nepridá takze asi len tolko dúfam ze sa andré chytí a zavrie ústa neprajníkov ;) Visça Barca

BarcaFan4502

1
2017-02-26 10:40:36

akoze on sa bude kolko zohravat,3 roky? ci kolko? v inom klube by sedel na lavicke lenze enrique asi nevidi ze gomes pokazi co sa da

GabrielSVK

7
2017-02-25 23:03:51

Simeone je proste pán tréner ! Zajtra čakám ťažký zápas. Inak na Barcu je kurz vyše 2.30 čo je dosť vysoký, už dávno taký nebol a dúfam, že nedá do základu Gomesa lebo ma porazí. To už potom fakt ten tréner nevie čo robí.

buldozer

2
2017-02-25 23:18:28

v tomto zapase by som skor tipoval ze kazdy da gol, alebo ze padnu aspon 3 goly za kurzy 1.8 a 1.9

adel

-10
2017-02-26 00:33:29

podla mna nam to zajtra pustia , oni vedia že ligu uz nevyhraju , do lm sa nejak urcite dostanu, a radsej titul dopraju nam jak realu... dufam

Nalim

2
2017-02-26 13:39:01

Tak mam to nechaju že nas budú kopať ako divé svine. Budú jajkať padať a rozhodca sa nedostane k slovu. Budú provokovať až nam vylúčia strategického hraca(Neya.Pigueho,Lea a pod).U mňa sú to futbaloví vagabundi, tak hrajú len proti nám a Realu.

Kjed

0
2017-02-26 14:47:43

Takto hrají proti každému. Mají to na tom postavené.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.