Na Barcu čaká ligový duel aj počas týždňa. Po skvelej výhre v Madride prichádza do Katalánska tím z Astúrie, ktorý momentálne bojuje o záchranu. Povinné 3 body pre mužstvo Luisa Enriqueho a žiaden priestor na zaváhania.

Naposledy to bola proti Gijónu veru poriadne jazda. Videli sme ohromnú poslednú desať minútovku, v ktorej padli až 3 góly. O 2 sa postaral Neymar, po góle dali Suárez, Rafinha a Arda Turan.



FC Barcelona

Barca si zahrá v zápase, v ktorom sa nič iné ako víťazstvo neberie. Po povzbudivom triumfe na Vicente Calderón prichádza zdanlivo jednoduchší súper, no nič nemožno podceniť. Priestor na rotáciu tu ale bude.

Do odvety s Parížom je síce ešte pomerne ďaleko, no Luis Enrique bude musieť myslieť už i na to, ako na Camp Nou spraviť zázrak. Leo Messi je v ohromnej streleckej forme a Neymar stále srší aktivitou. Kľúčom je už iba nájsť tú správnu kombináciu do zálohy.

Fit by na Gijón mohli byť už aj Arda s Mascheranom, pri tom druhom menovanom si ale nemyslíme, že pri hustom programe do zápasu zasiahne. Pravdou je ale i to, že Umtitimu už niemá kto sekundovať, keďže sa zranil Mathieu.

I keď Luis Enrique na tlačovke pripustil, že sa mu páči hra s troma obrancami, iba ťažko predpokladať, že tak Barca nastúpi. Do brány pôjde ter Stegen, v obrane uvidíme Sergiho Roberta i Piquého, v zálohe by snáď nemal chýbať Rakitič. Otázkou je, či Lucho nedá oddýchnuť niekomu z MSN. My predpokladáme, že sa tak stane.

Predpokladaná zostava: Ter Stegen, Sergi Roberto, Umtiti, Piqué, Digne, Gomes, Rakitič, Denis, Messi, Paco Alcácer, Neymar

Sporting Gijón

Nový tréner veru má čo v Astúrii napravovať. Rubi vie, že ak sa chce Gijón vyhnúť zostupu, tak musia jeho zverenci zabrať naplno. Momentálne majú na konte iba 17 bodov a nachádzajú sa na zostupovej priečke.

Sporting naposledy na Camp Nou vyhral ešte v roku 1987. Celkovo ale prehrali na Camp Nou už 37 zápasov a iba štyri sa im podarilo remizovať. Dúfajme, že sa to ani zajtra nezmení.

Hostia nebudú môcť rátať so suspendovaným Merem, no okrem toho netrápi tento tím žiadne zranenie. Od trénera rivala tak môžeme očakávať to najlepšie, čo má v kádri k dispozícii. Najväčšie nebezpečenstvo by mal predstavovať útočníci Duje Čop a Lacina Traoré.

Predpokladaná zostava: Cuellár, Douglas, Amorebieta, Babin, Canella, Burgui, Torres, Alvárez, Cases, Moi Gómez, Traoré

Info pre tipérov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.