Najbližší súper Kataláncov Gijón, patrí k ich obľúbeným súperom. Aspoň podľa vzájomných zápasov, ktoré hovoria jasnou rečou. V 6. ligovom kole vyhrala Barca na severe Španielska jednoznačne 5:0. Ešte o gól viac strelila tomuto súperovi na Camp Nou v minulej sezóne.

Uvidíme opäť atraktívne predstavenie Messiho a spol. alebo bude španielsky gigant rád za hocijakú výhru? Užívajte si priame prenosy zo všetkých zápasov Primera División na TV Tipsport!

Rojiblancos síce potrebujú získavať body, keďže sú namočení v zostupových vodách, no nedá sa predpokladať, že by Barcelona s nimi na domácej pôde stratila čo i len bod. Sila Blaugranas je úplne na inom leveli, a to by sa malo v zápase jednoznačne ukázať. Alebo to vidíte opačne a skúsite 34-násobok vkladu na výhru hostí?

Borec kacudak vo svojej analýze napísal: „Konečne sa rozohráva Messi, ktorý určite skóruje. Dlho mlčí Suárez s Neymarom. Myslím si, že Barca dnes Gijón zmetie veľkým rozdielom ... Preto skúsim hrať domácich a aspoň 4 góly. Necháte sa inšpirovať aj vy pri kurze 1,44?

Čo prognózujete? Podeľte sa o vaše tipy s najväčšou komunitou tipérov v Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy a buďte odmeňovaný. Taktiež sa môžete nechať inšpirovať skúsenými borcami a zabojovať o lukratívne výhry! Ešte nemáte účet v Tipsporte? Neváhajte, pridajte sa, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.