Včerajší večer sa niesol v znamení vysokej výhry domácich. Šokujúca však bola aj tlačovka Luisa Enriqueho po zápase, ktorý futbalovému svetu oznámil, že po sezóne končí. Prichádza teda najvyšší čas nájsť zaňho náhradu.

SPORT sa po veľmi peknom víťazstve Kataláncov pustil opäť do hodnotenia hráčov a tentoraz dostali všetci pomerne slušné známky, no kto vie, či by si niektorí nezaslúžili aj väčšie. Pravdou však je, že to bola síce vysoká výhra, no hráčom to až tak zabrať nedalo.

Ter Stegen – 6

Za gól hostí mu vinu pripisovať nemožno, inak ale najmä v druhom polčase nemal absolútne žiadnu prácu. Oddychový duel aj pre brankára Barcy, ktorý je posledné zápasy pomerne vyťažený.

Mascherano – 7

Vrátil sa po zranení a tvoril súčasť Luchovej flexibilnej obrannej línie, ktorá variovala medzi troma a štyrmi členmi. V prvom dejstve sa necítil Javier príliš v pohode, tak to aspoň vyzeralo z obrazoviek, no veľký plusový bod mu pripisujeme za prenádhernú akciu na Messiho otvárací gól.

Umtiti – 6

V poslednom čase sa jeho výkony mierne zhoršili. Včera si pri góle nepokryl dorážajúceho Carlosa Castra a opäť trocha znervóznel. V druhom polčase už bol istejší.

Alba - 7

Z ľavého obrancu sa stal tretí stredný bek v momente, keď Barca vyrážala do útoku. Zabíjalo to z časti jeho potenciál, no bolo to pomerne efektívne. V druhom polčase dostal väčšiu voľnosť a podal veľmi solídny výkon.

Sergio Busquets – 6

Pokračuje vo výkonoch, ktoré nie sú hodné jeho kvalít. I včera prišiel o väčší počet lôpt a gól nasledoval po jeho pomalej reakcii. Barca potrebuje na tituly aj jeho, pričom musí nájsť svoju stratenú formu.

Rakitič – 7

Včera to Chorvátovi šlo celkom dobre. Po sérií nepresvedčivých výkonov to bolo včera z jeho strany živé a spoľahlivé. Proti Gijónu si opäť pripomenul časy v Andalúzii, keď dokázal za sezónu nastrieľať veľký počet gólov. Ivan v sebe strelecký inštinkt jednoducho má.

Denis Suárez – 6

V prvom polčase ho takmer nebolo vidieť. Do tempa sa dostával až postupom času, nič podstatné ale nepokazil. Bol to priemerný výkon z jeho strany.

Rafinha – 6

Bol veľmi dynamický, čo mužstvu z časti pomáhalo. Škoda len, že bol v istých momentoch neistý a málo precízny. Je ešte na čom pracovať.

Messi – 8

Rozhodujúci a opäť pravdepodobne najlepší na ihrisku. Skóre otváral už zavčasu a tímu to zjavne pomohlo. Predtým, ako ihrisko opustil, pripravil ešte štvrtý gól pre Paca Alcácera.

Luis Suárez – 8

Skóroval síce naoko dvakrát, no jeden z gólov mu napokon neuznali, pretože ho evidovali ako vlastný gól Juana Rodriguéza. Jeho vlastný presný zásah ale stál naozaj zato, takáto trefa sa len tak často nevidí. El Pistolero je jednoducho nezastaviteľný! Výbornou správou je i to, že ho po polčase Lucho stiahol a doprial mu oddych.

Neymar – 8

Neymar odohral výborný zápas a opäť ukázal, že sú jeho priame kopu tiež extrémne kvalitné. Postaral sa aj o asistenciu pri zásahu Luisa Suáreza, opäť však inkasoval žltú kartu za protesty.

Náhradníci

Paco Alcácer – 7

Nebol síce hlavným dejateľom stretnutia, no stačilo mu veľmi málo na to, aby ukázal, že to je strelec. Pekný gól bývalého hráča Valencie započal exhibíciu na ihrisku.

André Gomes – 6

Portugalčan dostal opäť priestor a fanúšikovia sa mu za piskot ospravedlnili tým, že ho tentoraz na ihrisku privítali veľkým potleskom. Dúfajme, že mu to pomôže a posilní to jeho sebavedomie.

Sergi Roberto – 6

Keďže športový riaditeľ Barcy naznačil, že pravý obranca do leta nepríde, tak sa Sergimu hodí každá jedna minúta oddychu. Prišiel na ihrisko ako striedajúci hráč a dokázal pri góle pekne nájsť Rakitiča.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

naqiria

23
2017-03-02 13:06:07

aj tak som nepochopil striedanie kedy roberto isiel na plac. hrava skoro kazdy zapas. Hoci teraz zacal na lavicke, aj tak ho trener poslal na niekolko minut, hoci na lavicke sedel digne, ktory uz dlhsie nehrava. takto si mohol roberto oddychnut aj cely zapas.

s1ck

19
2017-03-02 13:13:23

na takéto zápasy by mával zobrať alebo aspon vziať na lavičku Aleňu, Niliho a podobných hráčov. Ked už bolo rozhodnute aspon by si zahrali a nabrali by skusenosti, plus motivacia hrať po boku tých najlepších. La masia a takto nou mrhame.

mikimi122

9
2017-03-02 13:16:42

Podľa mňa chcel, aby zažil vyťaznu mentalitu.

tominno9

5
2017-03-02 14:19:22

Najmä vyťaznú!

LRDK

8
2017-03-02 13:20:11

tak isto aby sa zžil s 3-4-3

LRDK

8
2017-03-02 13:20:53

btw Rafinha hral lepšie ako na 6, mal síce straty lôpt ale bol jediný ktorý bol schopný vyviesť loptu pod tlakom.

tominno9

3
2017-03-02 14:20:14

Súhlasím! Ešte k tomu Busketc ma rovnaku známku ako on či Denis...

Vendeta

8
2017-03-02 13:48:01

Rafinha a Denis 6 ako Busquets?
Toto mi vobec nesedí. Rafinha a Deni makali celí zápas a vymysleli toho vela. Takýchto založnikov potrebujeme čo idu smerom do predu a nenahravaju do zadu ako napr Busuqets ktorý navyše robí vela chýb a s prepáčením je asi najpomalší hráč ligy

emiliano

7
2017-03-02 15:51:52

Tak,tak,dlho tvrdím,źe Busi je najpomalší v lige,takže on formu nenájde,lebo nejde o formu.Hrajú proti nám inak,ako za Pepe,necúvajú ustrašenou,ale napadajú rýchlo,dôrazne ,tesne a tam je Busi stratený,jeho éra skončila.Aj včera mal pomer získaných a stratených lôpt asi o-8 a ušiel mu ľahko hráč pred gólom. A to bol slabý súper!

barca888

7
2017-03-02 15:00:56

Proti Psg na DM Mascheho

UnYsO

2
2017-03-02 18:33:55

Rakitič minimálne 8, však bol jeden z najlepších na ihrisku, Paco 6 a Gomez 7

arogantaldo

1
2017-03-02 19:09:28

ake vysoke hodnotenie spickovych hracov proti srackovemu klubu. asi to super nemal vo vlastnych rukach

abstinent

1
2017-03-02 19:42:16

busi slabota
raki vyborne-8

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.